Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Lexmark MB2546adwe

192101
Beoordeling
Artikelnummer192101
Fabrikantcode36SC872
EAN code0734646680547
Fabrieksgarantie48 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Lexmark MB2546adwe

Werk snel en toch zuinig met de MB2546adwe, een multifunctioneel product met fax dat tot 44 pagina's per minuut* kan verwerken en is voorzien van onderdelen met een lange levensduur en standaard Wi-Fi.

De kracht van dual-core
Met de dual-core 1GHz-processor met standaard 1 GB geheugen haalt u het vermogen in huis om met een combinatie van faxen, afdrukken, kopiëren en scannen maximale productiviteit te behalen. En u kunt er zeker van te zijn dat uw complexe bestand met afbeeldingen, grafieken en kleine afdrukken eruit ziet zoals u het ontworpen heeft.

Energiezuinig
Met energie beheerfuncties die energieverbruik verminderen, met de printer actief of in de slaapstand, is elke watt mooi meegenomen. Lagere temperatuur en automatisch beheer van de processor-cores op basis van de belasting helpen om aan de strenge 2.0 voor ENERGY STAR-vereisten te voldoen. Dat is gunstig voor het milieu én voor uw budget.

Werk productiever
Waar eenvoudig en prestaties samenvallen, krijgt u meer gedaan. Het intuïtieve tablet-achtige kleurenaanraakscherm van 10 cm vereenvoudigt uw taken en biedt toegang tot ingebouwde productiviteitsapps die u tijd besparen en de efficiëntie verbeteren. Met een afdruksnelheid van maximaal 44 pagina's per minuut* en een vaardige scanner die tot 42 afbeeldingen per minuut* nauwkeurig vastlegt, zelfs bij verschillende originelen, krijgt u in een oogwenk wat u nodig hebt.

Draadloos gemak
USB- en Gigabit Ethernet-aansluitingen zijn nog maar het begin. Standaard Wi-Fi staat garant voor een handige en veilige verbinding, terwijl de app Lexmark Mobile Assistant een snelle en eenvoudige configuratie rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat mogelijk maakt.

Op alle fronten beveiligd
Lexmark's veelomvattende opvatting van productbeveiliging is bepalend voor het ontwerpen en de ontwikkelen van ons hele productassortiment. Onze beveiligingsfuncties helpen u uw gegevens te beveiligen, in het document, in het apparaat, in het netwerk en alles daartussenin. Daarom heeft Keypoint Intelligence - Buyers Lab aan Lexmark de prestigieuze BLI PaceSetter-onderscheiding voor Document Imaging Security*** toegekend. En met dit Lexmark product bent u voorbereid op GDPR.

4 jaar garantie na registratie
Voor extra gemoedsrust kunt u na registratie nu profiteren van een garantie van 4 jaar.

Klaar wanneer u dat bent
De multifunctionele producten van Lexmark zijn robuust en betrouwbaar en zijn gemaakt om te werken op elke locatie, van showroom tot magazijn, met weinig tussenkomst van de gebruiker. Blijf doorwerken dankzij onderdelen met een lange levensduur, vervangende cartridges met een rendement van maximaal 10.000 pagina's** en een maximale invoercapaciteit van 2000 pagina's.

Producteigenschappen Lexmark MB2546adwe

Afdrukken

Printsnelheid
44.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk
6.0 s
Maximale Printresolutie
2400 dpi
Dubbelzijdig Printen
Aanbevolen Printvolume
15000 per maand
Max. Papierformaat
A4

Inkt, toner, papier

Papiercapaciteit
350 vel

Faxen

Fax

Scannen

Optische Scanresolutie
1200 dpi
Max. Scanformaat
A4 mm
Dubbelzijdig Scannen
Automatisch Scannen (ADF)
Scannen naar mail

Aansluitingen

Parallel
Apple AirPrint

Netwerk

LAN Aansluiting
WiFi
NFC

Energie

Stroomverbruik (stand-by)
2.6 Watt
Stroomverbruik (gebruik)
620.0 Watt

Gewicht en omvang

Afmetingen (BxDxH)
489x429.5x477 mm
Gewicht
20.60 kg

Prestatie

Geheugen
1024 MB
Geluidsproductie
55 dB

Kenmerken

Gebruiksindicatie (max.)
120000 per maand

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades
2

Aansluitingen

USB-aansluiting

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.