Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Speedlink ORIOS Metal Gaming Keyboard

192540
Speedlink ORIOS Metal Gaming Keyboard | SL-670003-BK-USSpeedlink ORIOS Metal Gaming Keyboard | SL-670003-BK-USSpeedlink ORIOS Metal Gaming Keyboard | SL-670003-BK-USSpeedlink ORIOS Metal Gaming Keyboard | SL-670003-BK-US
Beoordeling
Artikelnummer192540
FabrikantcodeSL-670003-BK-US
EAN code4027301612929
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Het ORIOS Metal Gaming Keyboard zal je game-ervaring een boost geven dankzij de combinatie voor ultiem gamingplezier en coole RGB-verlichting. Je kunt de vier belangrijkste verlichtingsmodi aanpassen aan de spelsituatie en sfeer. Terwijl de verlichting je onderdompelt in een wereld van kleur leveren het stevige metalen frame en de anti-slip basis de robuustheid en grip die je nodig hebt in situaties vol actie. Met twaalf multimediatoetsen en anti-ghosting-technologie worden uw reactietijd en precisie op een geheel nieuw niveau gebracht. Met zijn handige houder voor smartphones ingebouwd in het frame, is het gemakkelijk om te zien wie berichten stuurt of belt.

Producteigenschappen Speedlink ORIOS Metal Gaming Keyboard

Toetsenbord kenmerken

Polssteun
Numeriek toetsenblok

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
0

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Multimedia sneltoetsen

Gerelateerde artikelgroepen Speedlink ORIOS Metal Gaming Keyboard

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.