Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Ewent Draadloze PC/PS3 gamepad, force fe

192807
Ewent Draadloze PC/PS3 gamepad, force fe | PL3331Ewent Draadloze PC/PS3 gamepad, force fe | PL3331Ewent Draadloze PC/PS3 gamepad, force fe | PL3331Ewent Draadloze PC/PS3 gamepad, force fe | PL3331
Beoordeling
Artikelnummer192807
FabrikantcodePL3331
EAN code8054392611711
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Haal het maximale uit je games met de PL3331 Draadloze USB Gamepadd. Sluit de gamepad draadloos aan op je laptop en pc met de meegeleverde USB mini dongel. De PL3331 Draadloze USB Gamepad is uitgerust met 13 knoppen, 8-way directional pad en 2 analoge joysticks. De trigger knoppen zijn drukgevoelig. De gamepad heeft verschillende extra features: krachtige force feedback, X-input en Direct-input. Genoeg voor urenlang gameplezier!

Ideale bediening voor je games
Geniet van de beste game ervaring met de PL3331 Draadloze USB Gamepad. Deze gamepad is ideaal van race-, sport- en rollenspellen. De PL3331 is uitgerust met een directionele 8-way pad, 13 knoppen en 2 analoge joysticks voor een accurate game-ervaring. De 2 actieknoppen zijn drukgevoelig. Schakel tussen de X-input en Direct-Input met de toegewezen knop. De gamepad heeft ook een force-feedback functie.

Geniet van draadloze vrijheid tijdens het gamen
De PL3331 Gamepad werkt volledig draadloos. In plaats van statisch achter je bureau te zitten kun je nu ook lekker gamen vanuit de luie stoel. Je hoeft alleen maar de meegeleverde USB mini dongle in je pc of laptop te steken en het gamen kan beginnen. De gamepad heeft een draadloos bereik van 10m.

Oplaadbare batterij
De Draadloze USB Gamepad heeft een oplaadbare batterij. Gebruik de meegeleverde USB-kabel om de batterij op te laden. De LED status indicator toont je de laad- en koppelstatus.

Producteigenschappen Ewent Draadloze PC/PS3 gamepad, force fe

Processor

Type
Controller

Kenmerken

Aansluiting
USB Type-A

Design

Wireless

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.