Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Adata XPG Spectre D80 32GB(2x16GB) 3000M

192819
Beoordeling
Artikelnummer192819
FabrikantcodeAX4U3000316G16-DB80
EAN code4713218466662
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Deze 32 GB DDR4-3000 Kit van Adata bedraagt in totaal 32 GB (twee modules van 16 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR4 geheugenbus van 3000 MHz. De XPG SPECTRIX D80 serie van Adata bestaat uit RGB DDR4-geheugen met een hybride vloeistof-/lucht koelsysteem. Het maakt gebruik van een vloeistof koellichaam dat hermetisch is afgedicht met niet-geleidende vloeistof en een aluminium koellichaam voor het leveren van een effectieve thermische koeling. En daarnaast is het vloeistof koellichaam verlicht met RGB-verlichting om een pc systeem een opvallende flair te geven.

Vloeistofkoeling
De SPECTRIX D80 bevat een vloeistof koellichaam op de bovenkant dat gebruik maakt van een niet-geleidende vloeistof met een laag kookpunt om de warmte effectief af te geven. En dankzij de RGB-verlichting is het vloeistof koellichaam niet alleen functioneel maar valt het ook op en is dit het middelpunt van je installatie.

Hermetisch afgesloten
Het vloeistof koellichaam van de SPECTRIX D80 heeft een hermetisch afgesloten ontwerp dat ervoor zorgt dat het volledig luchtdicht is. Je kunt er zeker van zijn dat geen gas of vloeistof weglekt of verdampt. Ondertussen heeft de niet-geleidende vloeistof binnenin de thermische stabiliteit en het geleidingsvermogen die nodig zijn voor een efficiënte koeling.

Programmeerbare RGB-verlichting
Pas je gaming-ervaring aan met programmeerbare lichteffecten. Stel patronen, pulssnelheid, lichtintensiteit, enzovoort in. De bediening is gemakkelijk met de XPG RGB Sync-app. Of als je al beschikt over RGB-lichtregelsoftware van een grote moederbord fabrikant, dan kun je die ook gebruiken. Daarnaast kun je met de muziekmodus de lichteffecten afstemmen op verschillende muzieksoorten om je in de juiste stemming te brengen.

Producteigenschappen Adata XPG Spectre D80 32GB(2x16GB) 3000M

Geheugen

Totale capaciteit
32 GB
Kloksnelheid
3000 MHz
Cas Latency
16
Voltage
1.35 V

Kenmerken

Kleur
RGB

Design

Backlight
Type koeling
Vloeistofkoeling

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.