Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HP Spectre x360 15-df0500nd laptop

193016
Beoordeling
Artikelnummer193016
Fabrikantcode4XE13EA
EAN code0193424500086
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
HP's krachtigste Spectre ooit, de HP Spectre x360 15-df0500nd, is ontworpen om de manier waarop jij creëert te transformeren en om voortreffelijk vakmanschap met ongekende prestaties te combineren. Bewerk 4K-video's, creëer complexe digitale bestanden en werk als een ware vakman. Met een iconisch juweelontwerp en een geavanceerde processor, stelt deze convertible enthousiaste mensen in staat opnieuw te definiëren wat mogelijk is.

De krachtigste Spectre ooit
Dankzij een 8e-generatie Intel® Core i7-processor, tot 17.3 uur accuwerktijd en NVIDIA GeForce® GTX 1050Ti-videokaart met Max-Q Design beschik je over al het nodige vermogen en alle snelheid. Verhoog de prestaties van je Spectre door de thermische instellingen aan te passen en te kiezen tussen de standen koel of prestatie.

Creëer een unieke ervaring
Bewerk foto's met precisie. Illustreer zelfs de kleinste details. Met de optionele HP Tilt pen en een 15,6-inch (39,6-cm) micro-edge display tot 4K heb je de beschikking over 8 miljoen pixels om je creaties echt tot leven te brengen.

Toonaangevende veiligheid
Strijk overal zorgeloos neer dankzij de verbeterde beveiligingsfuncties die zijn ontworpen om jouw privacy te beschermen. Van een geïntegreerde IR-camera, vingerafdruklezer en kill switch voor de privacycamera voor veilige interactie met je pc tot een optioneel privacyscherm, je kunt erop vertrouwen dat je gegevens veilig en privé zijn.

Windows 10
Doe grote dingen met vertrouwen met het vertrouwde gevoel van Windows. Wees veiliger, productiever en word persoonlijker met voorgeïnstalleerde functies en verbeteringen, zoals Windows Hello en Cortana.

8e Generation Intel® CoreT processor
Upgrade de prestaties met een soepele systeemreactie en snelle laadtijden voor een uitzonderlijke pc-ervaring. Ondersteunende resolutie tot verbluffende 4K, stream premium-content of maak zelfs eigen content.

NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti graphics
Geef je grootste, grafisch veeleisende projecten en multimedia-ervaringen een boost in detail met 1080p en game zonder last te hebben van vertragingen of stotteren.

HP Wide Vision FHD IR Camera
Gemakkelijk aanmelden via Windows Hello met de infraroodsensor. Met een gezichtsveld van 90 graden kunt je videochatten met uw hele familie of groep vrienden in verbluffende details.

4K IPS display with touch
Met 8,2 miljoen pixels zul je gebiologeerd zijn door de 4K-ervaring. De spectaculaire 3840 x 2160 resolutie levert inhoud in verbluffende kwaliteit met levensechte definitie en 178 ° brede kijkhoeken. En met optionele aanraakbediening kunt je je pc rechtstreeks vanaf het scherm bedienen.

Fingerprint reader
Naadloos inloggen op uw apparaat in elke modus met een druk op uw vinger. Gepatenteerde 3-D vingerafdruktechnologie zorgt voor veilige toegang en online betalingen.

DDR4 RAM
Ontworpen om efficiënter en betrouwbaarder te werken met hogere snelheden, DDR4 is de toekomst van RAM. Met zijn hogere bandbreedte krijgt alles, van multitasking tot het spelen van games, een prestatieverbetering.

Backlit keyboard
Blijf doorgaan, zelfs in slecht verlichte kamers of aan boord van rode-ogenvluchten. Met een verlicht toetsenbord kunt u comfortabel typen in meer omgevingen.

8e-generatie Intel® CoreT-processor
Verbeter de prestaties en zorg voor een uitzonderlijke pc-ervaring met een soepele systeemrespons en korte laadtijden. Stream de beste content of maak je eigen content met ondersteuning voor resoluties tot 4K.

Geavanceerd temperatuurbeheer
Het nieuwste temperatuurbeheer dankzij een geoptimaliseerd thermisch ontwerp en IR-sensor, waarmee je laptop koel blijft aanvoelen zonder dat de geluidskwaliteit eronder lijdt.

Corning® Gorilla® Glass NBTT
Het krasbestendige Corning® Gorilla® Glass NBTT is bestand tegen alle dagelijkse handelingen die een touchscreen te verduren krijgt. Dankzij de krachtige en robuuste bescherming is het scherm bestand tegen stoten en krassen.

HP Command Center
Met dit eenvoudige hulpprogramma krijg je de controle en kun je prestaties, ventilatorsnelheid en -ruis en de externe temperatuur optimaliseren en aanpassen zodat deze allemaal voldoen aan jouw wensen.

HP privacyschakelaar op de camera
Garandeer je privacy en veiligheid met een fysieke schakelaar waarmee je de camera van je pc uitschakelt als je deze niet gebruikt. Geen lelijke tape meer om je cameralens te bedekken.

Alsof je pen op papier zet
Schrijf en teken op natuurlijke wijze met vloeiende, nauwkeurigere inktstrepen. En technologie voor palmafwijzing voorkomt onopzettelijk inkten en zorgt voor minder vertraging tijdens het schrijven.

Machinaal aluminiumontwerp
Dit met precisie uit één stuk gemaakte, strak ontworpen device dat met precisie gefreesd is door CNC-machines, is elegant en duurzaam.

Elegant vakmanschap
Een verfijnd ontwerp van convertibles verandert de manier waarop je tegen technologie aankijkt, met een gebeiteld uiterlijk aan de achterkant en een hoekig profiel aan de zijkanten.

Verfijnd, geraffineerd design
Het nauwkeurig vervaardigd metalen design met CNC-bewerking creëert een prachtig geraffineerd uiterlijk. Het heldere, hoekige ontwerp is mooi en functioneel verpakt in de kleinste afmetingen.

Micro Edge beeldscherm
Dit revolutionaire scherm met een ultradunne, nauwelijks zichtbare rand heeft een schitterend, efficiënt ontwerp waarbij het grotere scherm in een kleinere omlijsting is geplaatst.

Een edge-to-edge backlit toetsenbord
Ook in matig verlichte ruimtes en tijdens nachtvluchten kun je blijven werken. Op het full-size edge-to-edge verlichte toetsenbord typ je prettig in iedere omgeving.

Producteigenschappen HP Spectre x360 15-df0500nd laptop

Type laptop

Game laptop
Hybride 2-in-1

Kenmerken

Kleur
Blauw

Processor

Processorfabrikant
Intel
Processorfamilie
Core i7
Processortype
8750H
Snelheid
2.2 GHz
Maximale snelheid
4.10 GHz
Cache
9.0 MB

Geheugen

Geheugen
16 GB
Type geheugen
DDR4

Opslag

SSD
Aantal SSD's
1
SSD Grootte
2000 GB
SSD interface
M.2
M.2 SSD

Beeldscherm

Schermgrootte
15.6 inch
Touchscreen
Resolutie
3840 x 2160 px
Schermtype
Ultra HD
Beeldverhouding
16:9
Mat scherm

Videokaart

Grafischekaart
NVIDIA GeForce® GTX 1050 Ti
Type grafischekaart
GTX 1050TI
Geheugen videokaart
4 GB
Type geheugen videokaart
GDDR5

Netwerk

Wireless LAN Type
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth
Gigabit LAN
Netwerkaansluiting (RJ45)

Poorten & interfaces

Cardreader
SD
Microfoonaansluiting
Koptelefoonaansluiting

Aansluitingen

Microfoon/koptelefoon combi

Poorten & interfaces

Thunderbolt
VGA Connector (D-Sub)
Micro HDMI
HDMI
DisplayPort

Optische drive

DVD-RW

Audio

Speakers

Camera

Webcam

Toetsenbord kenmerken

Vingerafdruklezer

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home
Taal besturingssysteem
NL

Beveiliging

Trusted Platform Module (TPM)

Gewicht en omvang

Breedte
361 mm
Diepte
250 mm
Hoogte
19 mm
Gewicht
2.18 kg

Gerelateerde artikelgroepen HP Spectre x360 15-df0500nd laptop

Externe Harddisks
Klik hier voor Externe Harddisks
 
Laptoptassen
Klik hier voor Laptoptassen
 
Office Software
Klik hier voor Office Software
Antivirus & Beveiliging
Klik hier voor Antivirus & Beveiliging
 
Laptop Koelers
Klik hier voor Laptop Koelers
 
Laptopbeveiliging
Klik hier voor Laptopbeveiliging
Laptop Standaards
Klik hier voor Laptop Standaards
 
Laptop Sleeves
Klik hier voor Laptop Sleeves
 
Beeldschermfilters
Klik hier voor Beeldschermfilters

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Een notebook kan dode pixels bevatten en dit "euvel" valt niet altijd onder de fabrieksgarantie.

Om 100% zeker te zijn van een scherm zonder dode pixels bieden wij je een "Dode pixelverzekering". Mocht het scherm van jouw monitor of notebook een dode pixel bevatten, dan ruilen wij dat scherm om voor een nieuw exemplaar. Deze verzekering geldt tot 30 dagen na je aankoop.

Vrijwel alle LCD schermen die door de grote fabrikanten voor consumenten worden gemaakt vallen in klasse 2. Een monitor in deze klasse mag niet meer dan 2 dode pixels of 5 dode subpixels bevatten per miljoen aantal pixels. Zo bevat een full HD monitor bijvoorbeeld ruim 2 miljoen pixels en dient er in dit geval sprake te zijn voor 4 dode pixels of 10 dode subpixels.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.