Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Netgear Orbi AC2200 Tri-Band Mesh WiFi

193092
Netgear Orbi AC2200 Tri-Band Mesh WiFi | RBR20-100PESNetgear Orbi AC2200 Tri-Band Mesh WiFi | RBR20-100PESNetgear Orbi AC2200 Tri-Band Mesh WiFi | RBR20-100PESNetgear Orbi AC2200 Tri-Band Mesh WiFi | RBR20-100PESNetgear Orbi AC2200 Tri-Band Mesh WiFi | RBR20-100PES
Beoordeling
Artikelnummer193092
FabrikantcodeRBR20-100PES
EAN code0606449132816
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Netgear Orbi AC2200 Tri-band Mesh WiFi-router levert een snelle en betrouwbare WiFi-dekking door je hele huis. Snelheden tot 2,2 Gbps en sterkere draadloze verbindingen zorgen ervoor dat er aan je dagelijkse behoeften op het gebied van WiFi en entertainment wordt voldaan. Geniet van ononderbroken 4K UHD-streaming, vloeiende gaming en naadloze connectiviteit met je computers, tablets en smartphones. De Orbi-router heeft een slanke en moderne look en kan zo op de kast worden geplaatst of aan je entertainmentcentrum worden toegevoegd. Start met een Orbi-router en creëer vervolgens een Orbi mesh WiFi-netwerk door je hele huis door Orbi-satellieten toe te voegen (afzonderlijk verkrijgbaar). Schakel Circle® Smart Parental Controls in om eenvoudig te filteren, beheren en op de hoogte te blijven van wat je kinderen online doen. Direct gebruiksklaar en compatibel met je internetserviceprovider om overal van een betere WiFi-dekking te kunnen genieten.

Slimme functies voor ouderlijk toezicht
Circle® Smart Parental Controls is een slimme manier voor gezinnen om content en tijd online te beheren op elk aangesloten apparaat. Met behulp van de slimme functies voor ouderlijk toezicht in de Circle-app kun je voor elk gezinslid eenvoudig inhoud en tijd online beheren. Stel een tijdslimiet in voor apps en websites in het dagelijks gebruik van internet. Pauzeer internet per apparaat of per gebruiker met één druk op de knop. Stel voor ieder gezinslid en hun apparaten bedtijd in.

Installatie is een fluitje van een cent
Orbi werkt direct met je internetprovider. Installatie is zeer snel en intuïtief. Sluit gewoon op de modem aan, of via een browser of zeer eenvoudige Orbi-app, om WiFi in slechts een paar minuten voor je hele huis in te stellen. Orbi zorgt er op intelligente wijze voor dat je apparaten via de snelste WiFi-optie met het netwerk zijn verbonden.

Door automatische firmware-updates blijft de router up-to-date met de nieuwste functies en beveiligingsoplossingen.

Je netwerk beheren via gesproken opdrachten
"Alexa, vraag NETGEAR om Wi-Fi voor gasten in te schakelen." Bedien je router eenvoudig met gesproken opdrachten met Amazon Alexa. Om de router te laten werken met Amazon Alexa, kun je de opdracht "Alexa, schakel de NETGEAR vaardigheid in," geven, of je kunt de NETGEAR vaardigheid handmatig verbinden met je Alexa app.

Producteigenschappen Netgear Orbi AC2200 Tri-Band Mesh WiFi

Wireless LAN type (primair)
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless (totaal)
2200 Mbps
Multiroom WiFi
USB host
Tri-band
Quad-band
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
2
Dual-band

Antenne

Aantal antennes
4

Gerelateerde artikelgroepen Netgear Orbi AC2200 Tri-Band Mesh WiFi

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders

Links met betrekking tot Netgear Orbi AC2200 Tri-Band Mesh WiFi

.   https://www.netgear.nl/home/products/networking/wifi-routers/RBR20.aspx


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.