Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Linksys 8-Port Smart Gigabit PoE+ Switch

193496
Linksys 8-Port Smart Gigabit PoE+ Switch | LGS308MP-EU
Beoordeling
Artikelnummer193496
FabrikantcodeLGS308MP-EU
EAN code4260184667284
Fabrieksgarantie99 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Ontwikkeld voor bedrijven met prestaties van bedrijfsklasse en de efficiëntie, beveiliging en schaalbaarheid die nodig is voor een groeiende onderneming: De LGS308MP 8-poorts PoE Smart Gigabit-netwerkswitch van Linksys. Dankzij de Power over Ethernet Plus (PoE )-ondersteuning van deze netwerkswitch met een hoog vermogen verloopt de installatie van randapparaten veel gestroomlijnder en heeft u geen aparte elektriciteitskabels meer nodig. De stroomvoorziening van uw apparatuur kan namelijk via de netwerkkabels plaatsvinden. Met een PoE -vermogensbudget van 130 watt levert deze slimme netwerkswitch aanzienlijk meer vermogen dan standaard PoE-switches en is hij ideaal voor uitgebreide beveiligingscamerasystemen, toegangscontrolesystemen, ProAV-systemen, accesspoints, video-VoIP-telefoons en andere veeleisende toepassingen.

De 8-poorts switch is de ideale keuze voor veeleisende LAN-omgevingen en beheert op een intelligente manier het verkeer zodat ook in piekperioden hoogwaardige prestaties en efficiëntie gegarandeerd zijn. Met flexibele netwerkuitbreidingsmogelijkheden en geavanceerde beveiligingsfuncties is deze switch een passende oplossing voor gebruik in een bedrijfsomgeving.

Producteigenschappen Linksys 8-Port Smart Gigabit PoE+ Switch

Aantal gigabit poorten (RJ45)
8
Glasvezel

Kenmerken

Rackmount (19")

Beheerfuncties

Quality of Service (QoS)

Poorten & interfaces

Aantal 100Mbps poorten (RJ45)
0

Energie

PoE

Gerelateerde artikelgroepen Linksys 8-Port Smart Gigabit PoE+ Switch

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.