Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kingston HyperX Alloy FPS RGB

193695
Beoordeling
Artikelnummer193695
FabrikantcodeHX-KB1SS2-US
EAN code0740617278668
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

De HyperX Alloy FPS RGB is een geweldig, krachtig toetsenbord dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw vaardigheden en stijl volledig worden weergegeven. De blootgestelde LED's op de sleutelschakelaars verhogen de helderheid van de RGB-achtergrondverlichting, die kan worden aangepast met de gebruiksvriendelijke HyperX NGenuity-software om uw stream echt op te laten vallen.

De lichtmetalen FPS RGB heeft een kleine footprint die is aangepast voor op ruimte beperkte opstellingen, zodat u voldoende bewegingsruimte krijgt zonder dat uw muisgevoeligheid toeneemt. Het beschikt ook over een handige USB-oplaadpoort en een gevlochten, afneembare kabel die slijtvast is en gemakkelijk kan worden vervoerd. Het frame van massief staal zorgt ervoor dat je toetsenbord stabiel en stil aanvoelt terwijl je in paniek de toetsen verplettert om te herladen, neergestorte vijanden of snel verwisselbare wapens. Duurzame Kailh Silver Speed-toetsen zijn geschikt voor 70 miljoen toetsaanslagen en beschikken over een ultralichte activeringskracht, waardoor ze ideaal zijn voor gamers die elk extra voordeel van een fractie van een seconde willen verdienen aan hun rivalen.

Zodra je je toetsenbord klaar hebt staan om te pronken, kun je tot 3 aanpassingen opslaan in je interne geheugen en onderweg je eigen persoonlijke lichtshow en macro-instellingen maken. Mis nooit meer een belangrijke toetsaanslag met de aanpasbare spelmodus van de Alloy FPS RGB, 100% anti-ghosting en rolloverfuncties met N-toets.

Producteigenschappen Kingston HyperX Alloy FPS RGB

Toetsenbord kenmerken

Polssteun
Toetsenbordindeling
QWERTY
Taal toetsenbord
US English
Numeriek toetsenblok

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
0

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Multimedia sneltoetsen

Gewicht en omvang

Gewicht
1100 g

Gerelateerde artikelgroepen Kingston HyperX Alloy FPS RGB

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.