Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Razer Holiday Bundel - US Layout

194558
Beoordeling
Artikelnummer194558
FabrikantcodeRZ85-02260200-B3M1
EAN code8886419318118
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met de Razer holiday bundle breng je stralende kleuren in huis. Deze gaming bundel bestaat uit het Razer Cynosa Chroma gaming toetsenbord, de Goliathus Chroma muismat en de Abyssus Essential gaming muis.

Cynosa Chroma gaming toetsenbord
Het Razer Cynosa Chroma gaming Keyboard is een toetsenbord dat niet alleen krachtig is, maar personalisatie naar een geheel nieuw niveau tilt. De Razer Cynosa Chroma is gemaakt voor ultieme gaming prestaties en wordt geleverd volledig geladen met de optie om alles aan te passen van elke individuele toets, tot een volledig spectrum van kleuren.


Goliathus Chroma muismat
De Razer Goliathus Chroma, een RGB-muismat voor alle gamers. Geoptimaliseerd voor alle gevoeligheidsinstellingen, sensoren en speel stijlen, zorgt het micro-structuur doek voor snelle precisie manoeuvres, terwijl de anti-slip rubberen basis de muismat stevig op zijn plaats houdt.

Abyssus Essential gaming muis
De Razer Abyssus Essential is gemaakt voor gamers die opzoek zijn naar kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties in no-nonsense, eenvoudige gaming-grade muis. Met de 7200 Dpi Razer optische sensor neem je de volledig controle in de hand. De ultra-responsive programmeerbaar hyperesponse knoppen zijn zorgvuldig ontworpen om snel de commando's van de gebruiker uit te voeren. En met de geavanceerde verlichting opties van Razer Chroma kan je de unieke gloed aan de onderzijde van de muis naar eigen smaak instellen, of gebruik Razer Synapse 3 (Beta) om de lichteffecten van de muis te synchroniseren aan je andere Razer spullen.

Producteigenschappen Razer Holiday Bundel - US Layout

Toetsenbord kenmerken

Polssteun
Numeriek toetsenblok

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
0

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Type switches
Razer Soft Cushioned
Multimedia sneltoetsen

Gerelateerde artikelgroepen Razer Holiday Bundel - US Layout

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.