Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Rapoo V310 Gaming Muis

194857
Beoordeling
Artikelnummer194857
FabrikantcodeRP V310 BL
EAN code6940056166654
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De combinatie van krachtige prestaties en een hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je met dit merk jouw activiteit optimaal kan uitvoeren. Zo kom je nog verder in je nieuwste game, of werk je nog sneller op kantoor. Aan de apparatuur zal het niet meer liggen. Buiten het feit dat de producten zijn voorzien van de beste kwaliteit, is het design ook zeer aansprekend. Het industriële design van Rapoo voldoet aan de wensen van iedere computergebruiker. Het maakt niet uit of je heel de dag aan het werk bent op de computer, of een fanatieke gamer bent. Met Rapoo lever je de beste prestaties.

Vormfactor: Rechtshandig. Bewegingsdetectietechnologie: Laser, Aansluiting: USB, Bewegingsresolutie: 8200 DPI, Responstijd: 1 ms, Soort knoppen: Drukknoppen, Aantal knoppen: 6, Scroll type: Wiel. Stroombron: Kabel. Kleur van het product: Zwart, Grijs.

Producteigenschappen Rapoo V310 Gaming Muis

Gewicht en omvang

Gewicht tuning

Kenmerken

Draadloos
Resolutie sensor
8200 dpi
Programmeerbare knoppen
2 x
Instelbare handpalmsteun

Design

Verlichting

Processor

Type
Optisch

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.