Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sony XQD Memory Card G 32GB

194920
Beoordeling
Artikelnummer194920
FabrikantcodeQDG32E-R
EAN code0027242900028
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Sony XQD Memory Card G 32GBmet een capaciteit van 32GB is ontworpen voor opnamen in 4K. Leessnelheid van 440 MB/s, schrijfsnelheid van 440 MB/s. De zeer hoge lees- en schrijfsnelheid van deze professionele geheugenkaart verbetert de mogelijkheden met hoogwaardige high-definition DSLR's en 4K-camera's.

Haal alles uit burstopnamen
Dankzij de extreem hoge schrijfsnelheid zijn XQD-geheugenkaarten van Sony uit de G-serie uitstekend geschikt voor continue burstopnamen in RAW met hoogwaardige DSLR's, waarmee u tot 200 RAW-beelden kunt vastleggen. Dat zijn anderhalf keer zoveel opnamen per burst als met CompactFlash®-kaarten.

Leg meer beslissende momenten vast
XQD-geheugenkaarten van Sony uit de G-serie zijn ontworpen om de sluitersnelheid bij te houden om de geheugenbuffer snel te legen. U kunt meer beslissende momenten vastleggen en continu fotograferen, zelfs met hoogwaardige DSLR's.

Producteigenschappen Sony XQD Memory Card G 32GB

XQD versie 2.0

Kenmerken

Capaciteit
32 GB
Leessnelheid
440 MB/s
Schrijfsnelheid
440 MB/s

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.