Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Netgear Nighthawk Pro Gaming Router

195168
Netgear Nighthawk Pro Gaming Router | XR300-100PESNetgear Nighthawk Pro Gaming Router | XR300-100PESNetgear Nighthawk Pro Gaming Router | XR300-100PES
Beoordeling
Artikelnummer195168
FabrikantcodeXR300-100PES
EAN code0606449141245
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Nighthawk Pro Gaming XR300 maakt gebruik van dezelfde bewezen technologie als die waar Nighthawk Pro Gaming om bekend staat, met de allerbeste gameprestaties. Plotselinge lag, uitval, hoge ping en instabiele verbindingen behoren tot het verleden. Strijd om de overwinning en niet om de bandbreedte met de Nighthawk Pro Gaming XR300.

Stabiliseer je ping
Anti-buffer bloat (ABB) is gewoon een mooie manier om te zeggen dat je een snelweg kunt creëren voor gamingverkeer. Met behulp van ABB en de dual-core processor van de XR300 die je netwerkverkeer regelt en prioriteert, hoef je je geen zorgen te maken over netwerkvertragingen die je dag verpesten.

Ga plotselinge lag te lijf
Met geavanceerde Quality of Service (QoS) die wordt ondersteund door een 1 GHz dual-core processor, geeft de XR300 op vernuftige wijze zelfs de juiste prioriteiten aan het meest drukke thuisnetwerkverkeer. Dat betekent dat je kunt blijven gamen en niet in de wachtrij staat.

Geen geruzie meer over bandbreedte
Nu kun je zien wie hoeveel van je bandbreedte gebruikt en direct aanpassingen aanbrengen met de Device Manager. Vertraag, versnel of blokkeer elk apparaat op je thuisnetwerk, zelfs die bandbreedteslurpers zoals streamingapparaten en spraakgestuurde homeproducten.

Dashboard Nighthawk Pro Gaming
Naast een eenvoudig af te lezen GUI is het DumaOS-dashboard volledig aanpasbaar met panelen voor Geo-filter, netwerkbewaking, apparaatbeheer en Quality of Service. De Nighthawk Pro Gaming geeft je de #PowerToWin.

De nieuwe standaard voor gaming-routers
Nighthawk Pro Gaming-routers maken gebruik van bewezen technologie waar professionele gamers en streamers op vertrouwen. Voorzien van DumaOS en boordevol functies zoals Geo-filter, ping-hulp, gaming-prioriteitstelling en meer. Nighthawk Pro Gaming-routers zijn ontworpen om u de #PowerToWin te bieden.

Producteigenschappen Netgear Nighthawk Pro Gaming Router

Wireless LAN type (primair)
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless (totaal)
1750 Mbps
Multiroom WiFi
USB host
Tri-band
Quad-band
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
4
Dual-band

Antenne

Aantal antennes
3

Gerelateerde artikelgroepen Netgear Nighthawk Pro Gaming Router

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders

Links met betrekking tot Netgear Nighthawk Pro Gaming Router

.   https://www.netgear.nl/gaming/xr300/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.