Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

JBLheadset E65BT NC zwart

195216
JBLheadset  E65BT NC zwart | JBLE65BTNCBLACKJBLheadset  E65BT NC zwart | JBLE65BTNCBLACKJBLheadset  E65BT NC zwart | JBLE65BTNCBLACKJBLheadset  E65BT NC zwart | JBLE65BTNCBLACKJBLheadset  E65BT NC zwart | JBLE65BTNCBLACK
Beoordeling
Artikelnummer195216
FabrikantcodeJBLE65BTNCBLACK
EAN code6925281930157
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De opvallende JBL E65BT NC zwart hoofdtelefoon die vervaardigd is uit hoogwaardige materialen, levert het wereldbekende JBL Signature Sound, biedt draadloos gemak en is uitgerust met perfecte actieve ruisonderdrukking. De JBL E65BTNC hoofdtelefoon biedt met zijn zachte, comfortabele textielen hoofdband en perfect passende, iets gebogen oorkussens een langere, prettigere en overweldigendere luisterervaring. Daarnaast heeft de hoofdtelefoon actieve ruisonderdrukking, bij zowel bekabeld als draadloos gebruik. De batterijduur is 24 uur in Bluetooth-modus en 15 uur in Bluetooth en ruisonderdrukkingsmodus. De hoofdtelefoon is in 2 uur tijd weer volledig opgeladen.

JBL Signature sound
Het legendarische JBL Signature Sound, dat wereldwijd te horen is in theaters, arena's en opnamestudio's, is nu te ervaren via een hoofdtelefoon.

Actieve ruisonderdrukking
De actieve ruisonderdrukking vermindert het geluid vanbuiten en zorgt voor een nog meeslependere geluidservaring.

Bluetooth
Geniet van kristalhelder, draadloos geluid en het gemak van handsfree bellen.

Multitasking
Multitasking is eenvoudig gemaakt, want je kunt met de JBL E65BTNC hoofdtelefoon naadloos schakelen tussen twee apparaten. Je hoeft nooit meer een telefoongesprek te missen wanneer je naar jouw favoriete afspeellijst luistert óf een film kijkt. Daarnaast zul je ook genieten van de afneembare en knoopvrije stoffen kabel met een één-knopsafstandsbediening, de keuze uit 3 verschillende kleuren en het plat opvouwbare design dat het meenemen vergemakkelijkt.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.