Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Acer Nitro Gaming Combopack 5-1

195458
Beoordeling
Artikelnummer195458
FabrikantcodeNP.ACC11.023
EAN code4515777594844
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Haal het maximale uit je Acer Nitro Gaming Notebook en gameplay, met de Acer Nitro Gaming Combopack 5-1. Deze gaming bundel bestaat uit: de Nitro headset, Nitro Fabric Mousepad, Nitro keyboard, Nitro Mouse en de Nitro backpack.

Nitro headset
De Acer Nitro headset is een lichte, comfortabele headset die ideaal is voor langdurig gamen. Met uitstekende geluidskwaliteit door de Advanced drivers en een flexibele microfoon voor communicatie met je online team.

Nitro Fabric Mousepad
Deze gladde, stabiele muismat, met exclusieve afbeelding, is perfect voor een verbeterde spelervaring. Met een stoffen oppervlak, wat zorgt voor een nauwkeurige tracking van de muis en door de anti-slip rubberen basis kan niks verschuiven.

Nitro keyboard
Het Acer Nitro keyboard is een echt gaming toetsenbord met een ontwerp gericht op duurzaamheid en opvallende achtergrondverlichting. Maar het toetsenbord is ook voorzien van anti-ghosting voor het best mogelijke type/ game werk.

Nitro Mouse
De Acer Nitro Mouse biedt acht knoppen (inclusief burst fire), optionele gewichten (4x 5g), een nauwkeurige Avago 3050 Sensor en opvallende led verlichting om aan te tonen dat dit niet zomaar een standaard muis is.

Nitro backpack
Of je nu klaar bent met gamen of net op weg gaat naar de volgende wedstrijd, je bent er zeker van dat je alles bij de hand hebt met deze lichtgewicht, super functionele rugzak. De verschillende vakjes zijn ideaal voor het veilig vervoeren van al je accessoires.

Producteigenschappen Acer Nitro Gaming Combopack 5-1

Kenmerken

Soort
Rugtas
Handgreep
Schouderband
Starterkit (Muis/Hub)
Waterbestendig
Ruimte voor tablet

Design

Kleur
Zwart/Rood

Gerelateerde artikelgroepen Acer Nitro Gaming Combopack 5-1

Laptops
Klik hier voor Laptops
 
Laptopbeveiliging
Klik hier voor Laptopbeveiliging
 
Laptop Sleeves
Klik hier voor Laptop Sleeves

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.