Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Ewent Smartphonehouder met Qi ondersteun

195479
Ewent Smartphonehouder met Qi ondersteun | EW1192Ewent Smartphonehouder met Qi ondersteun | EW1192Ewent Smartphonehouder met Qi ondersteun | EW1192Ewent Smartphonehouder met Qi ondersteun | EW1192
Beoordeling
Artikelnummer195479
FabrikantcodeEW1192
EAN code8054392615771
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Laad je smartphone draadloos op met de Ewent Smartphonehouder met Qi ondersteuning, 1,5A met draadloze laadfunctie. De smartphonehouder werkt met de Qi technologie. Plaats je smartphone (met Qi ondersteuning) op de houder en je smartphone laadt meteen op. De houder wordt gevoed via USB. Zet de houder neer op je bureau en je smartphone heeft de ideale kijkhoek. Handig wanneer je gaat videobellen of je video's wilt bekijken.

Draadloos laden met de Qi technologie
Geen geklungel met kabels meer! Zet je smartphone op de EW1192 houder en je smartphone (met Qi ondersteuning) begint direct met laden. De houder ondersteunt de draadloze Qi laad-technologie. De optimale laadprestatie bereik je door gebruik te maken van een snellader.

Perfecte kijkhoek voor videobellen of voor het bekijken van video's
Gebruik de smartphonehouder om plaats te besparen op je bureau. Daarnaast is de houder handig wanneer je gaat videobellen of video's wilt bekijken. Je kiest zelf de beste kijkhoek door je smartphone in portret- of landschapsmodus te zetten. De antisliplaag zorgt ervoor dat de smartphone goed op de plaats blijft staan.

Producteigenschappen Ewent Smartphonehouder met Qi ondersteun

Energie

Stroom
1.5 A
Draadloos opladen
Type stroombron
USB

Gewicht en omvang

Hoogte
115 mm
Diepte
93 mm
Gewicht
95 g
Breedte
93 mm

Design

Kleur
Zwart

Aansluitingen

Aantal USB-C poorten
1

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
USB type-C

Gerelateerde artikelgroepen Ewent Smartphonehouder met Qi ondersteun

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.