Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

DXRacer Drifting Gaming Chair

195510
DXRacer Drifting Gaming Chair | GC-D61-NWO-M3DXRacer Drifting Gaming Chair | GC-D61-NWO-M3DXRacer Drifting Gaming Chair | GC-D61-NWO-M3DXRacer Drifting Gaming Chair | GC-D61-NWO-M3DXRacer Drifting Gaming Chair | GC-D61-NWO-M3DXRacer Drifting Gaming Chair | GC-D61-NWO-M3DXRacer Drifting Gaming Chair | GC-D61-NWO-M3
Beoordeling
Artikelnummer195510
FabrikantcodeGC-D61-NWO-M3
EAN code7340136115500
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
DXRacer's Drifting biedt een ergonomisch ontworpen behuizing met dikke voering voor een instapprijs. De dikke en uitgesproken kromming van de zijkanten samen met het dichte en extreem duurzame koude schuim zorgt voor extra stabiliteit voor je taille en bovenlichaam, wat je helpt om je houding recht te houden tijdens lange sessies voor de computer.

De besturingseenheid is in een horizontale positie vergrendelbaar en de armleuningen zijn verticaal in 8 standen verstelbaar. De volledig verstelbare rugleuning (tussen 90 en 135 graden) samen met de meegeleverde hoofdsteun en lendenkussen zorgt voor wat extra maatwerk. De stervoet en de SGS-gecertificeerde gaslift bevatten gewichten tot 100 kg en de 2 "PU-wielen rollen soepel over vlakke oppervlakken.

Producteigenschappen DXRacer Drifting Gaming Chair

Kenmerken

Kleur
Zwart/Oranje/Wit
Materiaal
Kunstleer

Design

Armsteun
Frame Materiaal
Aluminium
Frame Kleur
Zwart

Kenmerken

Serie
DX racer
Gaslift klasse
4
Max. draaggewicht
100 kg
Accessoires

Gewicht en omvang

Gewicht
23.45 kg

Gerelateerde artikelgroepen DXRacer Drifting Gaming Chair

Game stoel accessoires
Klik hier voor Game stoel accessoires
 
Gaming Desks
Klik hier voor Gaming Desks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.