Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Belkin Qi Wireless Charging Pad 5W Zwart

195581
Belkin Qi Wireless Charging Pad 5W Zwart | F7U068BTBLKBelkin Qi Wireless Charging Pad 5W Zwart | F7U068BTBLKBelkin Qi Wireless Charging Pad 5W Zwart | F7U068BTBLKBelkin Qi Wireless Charging Pad 5W Zwart | F7U068BTBLKBelkin Qi Wireless Charging Pad 5W Zwart | F7U068BTBLK
Beoordeling
Artikelnummer195581
FabrikantcodeF7U068BTBLK
EAN code0745883768219
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Belkin Qi Wireless Charging Pad 5W Zwart is een betaalbare oplossing voor iedereen die draadloos wil opladen. Qi-certificering biedt zekerheid terwijl universele compatibiliteit ervoor zorgt dat de lader ook geschikt is voor uw telefoon met Qi-ondersteuning. Een lader van 5 watt is een uitstekende keus als u uw apparaat overdag op de lader wilt laten liggen of als u het wilt opladen terwijl u slaapt.

Geschikt voor: Apparaten met Qi-ondersteuning van Apple, Samsung, Sony, LG, Google en andere fabrikanten

Qi-gecertificeerd voor opladen tot 5 W
Dit draadloze laadstation is Qi-gecertificeerd en laadt apparaten met Qi-ondersteuning op een veilige en efficiënte manier op. Gebruik het om uw apparaten op te laden terwijl u slaapt of zet hem op uw bureau zodat u uw telefoon de hele dag door makkelijk kunt opladen als u hem niet gebruikt. Met dit laadstation is het nog makkelijker om ervoor te zorgen dat uw toestel overdag opgeladen blijft en te allen tijde klaar is voor gebruik.

Universele compatibiliteit
Het BOOST UP draadloze laadstation is compatibel met elk apparaat dat gebruik maakt van Qi-technologie. Met deze universele lader kunt u dus op een eenvoudige manier apparaten van Apple, Samsung, Xperia, LG, Sony, Nokia, Google e.a. opladen.

Producteigenschappen Belkin Qi Wireless Charging Pad 5W Zwart

Energie

Draadloos opladen

Gerelateerde artikelgroepen Belkin Qi Wireless Charging Pad 5W Zwart

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.