Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

SteelSeries Stratus Duo Gaming Controlle

195902
SteelSeries Stratus Duo Gaming Controlle | 69075SteelSeries Stratus Duo Gaming Controlle | 69075SteelSeries Stratus Duo Gaming Controlle | 69075SteelSeries Stratus Duo Gaming Controlle | 69075SteelSeries Stratus Duo Gaming Controlle | 69075SteelSeries Stratus Duo Gaming Controlle | 69075SteelSeries Stratus Duo Gaming Controlle | 69075
Beoordeling
Artikelnummer195902
Fabrikantcode69075
EAN code5707119032780
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 77,00

€ 63,64 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Stratus Duo zorgt voor het gemak van draadloos gamen op Android telefoons, en kan probleemloos worden gekoppeld aan Windows PC's en vele andere apparaten. Schakel gemakkelijk over op draadloze Bluetooth-modus voor perfecte game-ervaring op mobiele Android-apparaten, zonder dat je daar extra apps op software voor nodig hebt. Of schakel over op 2.4GHz draadloze modus voor feilloze aansluiting op Windows en meer dan 5.000 games die met een controller werken op Steam. De joysticks en triggers van topkwaliteit zorgen dat je sneller en efficiënter kan reageren dan met een touchscreen of een goedkope controller. De oplaadbare lithium-ion batterij gaat meer dan 20 uur mee, zodat je overal met vertrouwen kunt gamen.

Mobiel gamen:

Geen gedoe meer met onhandige touchscreenbediening op je Android-telefoon. Waar je ook bent, je kunt eenvoudig al je favoriete mobiele games met ondersteuning voor controllers koppelen en spelen, zodat je minder tijd kwijt bent aan het knoeien met het scherm en vaker als winnaar uit de bus komt.

Werkt op Steam:

Speel eenvoudig 5000 Steam-games met ondersteuning voor controllers en geniet van volledige Steam Big Picture-modus en Steam Link-ondersteuning.






Producteigenschappen SteelSeries Stratus Duo Gaming Controlle

Kenmerken

Lengte snoer
1.80 m
Aansluiting
Bluetooth

Gewicht en omvang

Gewicht
245 g

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Draadloos

Producteigenschappen van SteelSeries Stratus Duo Gaming Controlle

    • https://youtu.be/38-y-rdK3Og

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.