Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech SmartDock+MeetUp

196601
Logitech SmartDock+MeetUp | LOGITECH HUDDLELogitech SmartDock+MeetUp | LOGITECH HUDDLELogitech SmartDock+MeetUp | LOGITECH HUDDLELogitech SmartDock+MeetUp | LOGITECH HUDDLE
Beoordeling
Artikelnummer196601
FabrikantcodeLOGITECH HUDDLE
EAN code
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Smartdock
De Logitech SmartDock is een eenvoudige oplossing voor video vergaderruimtes. De SmartDock is ontworpen voor Microsoft Skype® for Business. Het werkt perfect met bestaande videodisplays en videocamera's die zijn gecertificeerd voor Skype for Business. U start met één druk op de knop een vergadering.

Connectivivteit zonder rommel
SmartDock biedt alle connectiviteit die gewenst is. De SmartDock beschikt over HDMI voor twee 1080p-displays, drie USB-poorten, Gigabit Ethernet en een headsetaansluiting. Het optionele uitbreidingspakket SmartDock Flex consolideert HDMI, USB en stroomvoorziening tot één CAT6-kabel voor een vergadertafel zonder rommel.

Vereenvoudigt het delen van inhoud
Deel gemakkelijk een presentatie, demo of andere inhoud van een laptop. Maak verbinding via de ingebouwde HDMI-ingang van de SmartDock en begin de presentatie vanaf een ander device.

Meetup
MeetUp is de beste ConferenceCam van Logitech ontworpen voor kleine vergaderruimtes en teamruimtes. Geen kluitjes mensen meer die samendrommen rond laptops. Met MeetUp komt elke zitplaats duidelijk in beeld dankzij een extra breed gezichtsveld, gemotoriseerde lens, automatische framing met RightSightT en een lens die kan pannen en kantelen. De geïntegreerde audio werkt optimaal voor de akoestiek van kleine teamruimtes waardoor iedereen gehoord en gezien kan worden.

Een breed gezichtsveld voor krappe ruimtes
Logitech® MeetUp introduceert uitzonderlijke videokwaliteit in kleine vergaderruimtes. Het extra brede gezichtsveld brengt met gemak hele teamruimtes in beeld waar mensen aan weerszijden van de camera zitten. De 4K Ultra HD-sensor en Logitech-lens zorgen voor een scherp beeld, terwijl u met pannen, kantelen en zoomen de aandacht op presentators en hun visuele hulpmiddelen kunt richten.

Horen is geloven
De geïntegreerde audio van MeetUp zit in een trillingsdempende behuizing (patent aangevraagd). Deze werkt optimaal voor de akoestiek van kleine teamruimtes en levert buitengewoon geluid. De speciaal afgestemde speaker zorgt ervoor dat vergaderingen net zo goed klinken als ze eruit zien. Voeg de uitbreidingsmicrofoon voor MeetUp toe om het audiobereik uit te breiden tot 5 meter.

Producteigenschappen Logitech SmartDock+MeetUp

Prestatie

Full HD

Kenmerken

Kleur
Zwart

Design

Montagewijze
TV

Audio

Microfoon

Videokaart

Maximale resolutie
3840x2160 pixels

Beveiliging

Bewegingsdetectie

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.