Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Transcend ESD350C External SSD, 960GB

197175
Transcend ESD350C External SSD, 960GB | TS960GESD350C
Beoordeling
Artikelnummer197175
FabrikantcodeTS960GESD350C
EAN code0760557843764
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Excellent Award augustus 2019: Dit product is een van de beste in zijn klasse en daarmee een Hardware Info aanrader. Hun tests wijzen uit dat er met dit product niets mis is; daarnaast is de prijs in verhouding tot het gebodene. Kortom, een uitstekend product, dat je gerust kunt aanschaffen.


Sneller dan externe HDD's
De ESD350C is uitgerust met de USB 3.1 Gen 2-interface met de ondersteuning van UASP (USB Attached SCSI Protocol), waarmee overdrachtsnelheden tot 1050 MB/s mogelijk zijn.

Koel om aan te raken
De ESD350C van Transcend is gehuisvest in een aluminiumlegering voor betere warmteafvoer en bescherming. Het ingebouwde dynamische thermische regelsysteem en de verbeterde warmtebeheersingstechnologie zorgen er verder voor dat de op PCIe gebaseerde ESD350C een superieur uithoudingsvermogen heeft en stabiliteit biedt.

Elegant anti-shock ontwerp
Transcend's ESD350C wordt geleverd in een elegante marineblauwe siliconenrubberen behuizing die robuust en schokabsorberend is. Met een schokbeschermingssysteem dat voldoet aan Amerikaanse militaire drop-testnormen kun je erop vertrouwen dat de gegevens die op de schijf zijn opgeslagen volledig worden beschermd. De ESD350C is compact en draagbaar en past perfect in je zak terwijl je hem meeneemt op al je avonturen.

Geweldige compatibiliteit
Naast desktop- en laptopcomputers, kan de ESD350C ook worden gebruikt met veel andere apparaten zoals on-the-go mobiele apparaten en gameconsoles en zo ultrasnelle overdrachtsnelheden en extra grote capaciteitsuitbreiding bieden.
Opmerking:
1. Zorg ervoor dat uw mobiele apparaat USB OTG-functie ondersteunt.
2. De ESD350C wordt geformatteerd in het exFAT-bestandssysteem. Sommige mobiele apparaten vereisen echter mogelijk alleen FAT32. Formatteer ESD350C naar FAT32-bestandssysteem vóór gebruik.


Type-A en Type-C kabels inbegrepen
De ESD350C wordt geleverd met zowel een USB Type-C-kabel als een USB Type-C naar Type-A-kabel geschikt voor desktops en laptops met de USB Type-C of USB 3.1-interface.

Producteigenschappen Transcend ESD350C External SSD, 960GB

Opslagmedia

Opslagcapaciteit
960 GB

Kenmerken

Schrijfsnelheid
950 MB/s
Leessnelheid
1050 MB/s
NVMe
onbekend

Poorten & interfaces

Thunderbolt

Netwerk

WiFi

Aansluitingen

USB Versie
3.2 Gen 2
USB-connector
USB type-C

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
USB Type-C naar USB Type-A, USB Type-C naar USB Type-C

Design

Kleur
Blauw, Marineblauw-¯
Materiaal behuizing
Silicone, Rubber

Gewicht en omvang

Breedte
53.6 mm
Diepte
96.5 mm
Hoogte
12.5 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.