Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Ewent USB lader, Type-C, 18W (thuislader

197349
Ewent USB lader, Type-C, 18W (thuislader | EW1315Ewent USB lader, Type-C, 18W (thuislader | EW1315Ewent USB lader, Type-C, 18W (thuislader | EW1315
Beoordeling
Artikelnummer197349
FabrikantcodeEW1315
EAN code8054392616686
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Gebruik de Ewent USB lader, Type-C, 18W (thuislader) om je smartphone/tablet via USB-C op te laden. De lader ondersteunt snel opladen voor apparaten met Power Delivery. Neem de lader eenvoudig mee dankzij het compacte design. De USB-C-lader is voorzien van bescherming tegen: oververhitting, overspanning, een te hoge stroom en kortsluiting. De lader stopt met laden wanneer de batterij van het aangesloten apparaat vol is.

Laden via USB-C
Wordt je smartphone/tablet geleverd met een USB-C-laadkabel? Gebruik de EW1315 USB-C-lader om je smartphone of tablet via USB-C op te laden. Neem de lader eenvoudig mee dankzij het compacte ontwerp.

Snel opladen met Power Delivery ondersteuning
De EW1315 ondersteunt snel opladen. Ondersteunt jouw smartphone/tablet Power Delivery (PD)? Dan kun je deze nóg sneller opladen door de EW1315 USB-C-lader te gebruiken in plaats van een gewone USB-C-lader. De PD chip in de lader communiceert met de PD chip in het apparaat voor de meest optimale laadmogelijkheid.

Viervoudige bescherming
De EW1315 is uitgerust met bescherming tegen oververhitting, overspanning, een te hoge stroom en kortsluiting. Daarnaast stopt het laden automatisch wanneer het aangesloten apparaat volledig is opgeladen.

Producteigenschappen Ewent USB lader, Type-C, 18W (thuislader

Energie

Stroom
3.0 A
Draadloos opladen

Gerelateerde artikelgroepen Ewent USB lader, Type-C, 18W (thuislader

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.