Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Electronic Laptop Locking Station

197523
Electronic Laptop Locking Station | K66635EUElectronic Laptop Locking Station | K66635EUElectronic Laptop Locking Station | K66635EUElectronic Laptop Locking Station | K66635EUElectronic Laptop Locking Station | K66635EU
Beoordeling
Artikelnummer197523
FabrikantcodeK66635EU
EAN code5028252593458
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 141,00

€ 116,53 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Electronic Laptop Locking Station voldoet aan de toonaangevende industriestandaarden van Kensington op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en vandalismebestendigheid. Ontworpen om ongehinderde toegang tot de zijpoorten van de laptop te bieden, zodat de beveiliging de productiviteit niet hindert.

K-Fob Smart Lock technologie
Dankzij de versleutelde beveiliging met de eenvoud van vergendeling zonder sleutel vormt de K-Fob van Kensington de volgende generatie sleutelbeheer. De laptop wordt beveiligd door de beveiligingsarm fysiek te sluiten en vervolgens los te laten met de golf van de K-Fob, waardoor het beveiligen van laptops makkelijk en eenvoudig wordt.

Professioneel ontwerp
Voldoet aan de toonaangevende industriestandaarden van Kensington op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en vandalismebestendigheid. Ontworpen om ongehinderde toegang tot de zijpoorten van de laptop te bieden, zodat de beveiliging de productiviteit niet hindert.

Flexibele beveiligingsopties
Het station kan aan elk vast voorwerp worden bevestigd met behulp van de verwijderbare vastgemaakte slotkabel of permanent bevestigd met behulp van het voorgeboorde montagegat.



Producteigenschappen Electronic Laptop Locking Station

Design

Kleur
Zwart/Zilver

Producteigenschappen van Electronic Laptop Locking Station

    • https://youtu.be/8Ifih9ZY7Ps

Gerelateerde artikelgroepen Electronic Laptop Locking Station

Laptops
Klik hier voor Laptops
 
Laptoptassen
Klik hier voor Laptoptassen
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.