Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Plantronics Blackwire 3210, USB-A

197524
Beoordeling
Artikelnummer197524
Fabrikantcode209744-101
EAN code0017229160163
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd4-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 31,00

€ 25,62 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Plantronics Blackwire 3210, USB-A bevat UC-headsets met snoer die duurzaam, comfortabel en eenvoudig te implementeren zijn, en die verkrijgbaar zijn in een verscheidenheid aan aansluitings- en draagmogelijkheden. Voeg daar inzichten van de extra software-as-a-service Plantronics Manager Pro aan toe en u bent klaar voor de toekomst. De Blackwire 3200-serie met karakteristieke Plantronics-audio en functies van topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Superieure geluidskwaliteit
De Blackwire 3200-headset beschikt over pc-breedband, een microfoon met ruisonderdrukking en hifi-stereogeluid (modellen C3220/3225), en biedt een fantastische audiobeleving. Daarmee is deze headset ideaal voor spraakfuncties, muziek en multimedia. De dynamische equalizerfunctie zorgt voor een optimale spraakkwaliteit tijdens gesprekken, terwijl de instellingen automatisch worden aangepast wanneer u naar muziek of multimedia luistert.

Aansluitmogelijkheden
Perfect voor kenniswerkers die een oplossing nodig hebben voor het beheer van gesprekken via hun pc, mobiele telefoon of tablet. De Blackwire 3200-serie biedt het comfort en de duurzaamheid van bekabeling gecombineerd met flexibiliteit -- tegen een instapprijs.

Comfort en draagbaarheid
Geniet van de veiligheid van een comfortabele pasvorm. Een lichte metalen hoofdbeugel biedt duurzaamheid en een naar wens aanpasbare pasvorm. De kunstleren oorkussens kunnen worden ingeklapt en compact in het meegeleverde draagetui worden opgeborgen (C315/325).

Producteigenschappen Plantronics Blackwire 3210, USB-A

2x 3,5mm-connectors

Kenmerken

3,5mm-connector

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad

Netwerk

Bluetooth

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.