Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Lexmark MC3224adwe

197929
Beoordeling
Artikelnummer197929
Fabrikantcode40N9150
EAN code0734646679886
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Lexmark MC3224adwe biedt kleurenafdrukken tot 22 pagina's per minuut*, plus automatisch scannen, kopiëren en faxen, dit alles in een compacte behuizing met aanraakscherm.

Bespaar papier, bespaar energie
Automatisch dubbelzijdig afdrukken is standaard, samen met een ingebouwde energiebesparende modus die overschakelt van de slaapstand naar afdrukken en weer naar de slaapstand zonder dat je iets hoeft in te stellen. Bovendien heeft het apparaat een EPEAT® Silver- en ENERGY STAR®-certificering.

Compacte behuizing
Omdat de MC3224adwe slechts 344,4 mm hoog x 411,2 mm breed x 394,1 mm diep is, past dit apparaat bijna overal. Dankzij de compacte afmetingen en het lichte gewicht kan hij eenvoudig worden verzonden, geïnstalleerd en verplaatst.

Praktische duurzaamheid
Dankzij de stalen behuizing en beeldverwerkingscomponenten met een lange levensduur gaat de MC3224adwe zeer lang mee.

Op alle fronten beveiligd
Lexmark's veelomvattende opvatting van productbeveiliging is bepalend voor het ontwerpen en de ontwikkelen van ons hele productassortiment. Onze beveiligingsfuncties helpen je je gegevens te beveiligen, in het document, in het apparaat, in het netwerk en alles daartussenin.

Uitgebreide connectiviteit
Naast Ethernet- en USB-aansluitingen kunnen mobiele gebruikers ook Wi-Fi gebruiken om gemakkelijk af te drukken via de Lexmark Mobile Print-app en via Mopria® en AirPrint. Onze nieuwe installatiewizard voor Wi-Fi vereenvoudigt bovendien de draadloze configuratie. Dankzij geïntegreerde workflowmogelijkheden op het e-Task-aanraakscherm van 7,2 cm, zoals scannen naar netwerk, scannen naar e-mail en Cloud Connector*** van Lexmark, kun je afdrukken en scannen integreren met populaire cloudservices voor bestandsopslag.

Kleuren waarop je kunt rekenen
Je krijgt in enkele seconden diepe, heldere kleuren met de unieke Unison-toner van Lexmark. Vervangende tonercartridges voor de MC3224adwe hebben een hoog rendement van maximaal 1500 pagina's** en kunnen eenvoudig worden geplaatst. Ze zorgen ervoor dat je langer kunt afdrukken en verminderen de downtime. En als de kleurentoner op is, kun je blijven afdrukken in zwart-wit.

*** De functie Cloud Connector is eind 2019 beschikbaar. Aan apparaten die voor die tijd zijn gekocht, kan deze functie worden toegevoegd via een gratis firmware-update op support.lexmark.com/firmware.

** Het gemiddelde rendement bij doorlopend enkelzijdig afdrukken in zwart-wit of met samengestelde kleuren (CMY) is bepaald op dit aantal pagina's, in overeenstemming met de norm ISO/IEC 19798. Het werkelijke rendement zal aanzienlijk verschillen op basis van diverse factoren. Zie www.lexmark.com/yields voor meer informatie.

* Afdruk- en kopieersnelheden gemeten conform respectievelijk ISO/IEC 24734 en ISO/IEC 24735 (ESAT). Ga voor meer informatie naar: www.lexmark.com/ISOspeeds.

"Aanbevolen maandelijkse paginahoeveelheid" is een reeks pagina's die klanten helpt het productaanbod van Lexmark te evalueren op basis van het gemiddelde aantal pagina's dat klanten elke maand op het apparaat willen afdrukken. Lexmark raadt aan het aantal pagina's per maand binnen het opgegeven bereik te houden voor optimale apparaatprestaties, op basis van factoren zoals: suppliesvervangingsintervallen, papierbeladingsintervallen, snelheid en gebruikelijk klantgebruik.

Producteigenschappen Lexmark MC3224adwe

Afdrukken

Dubbelzijdig Printen
Printsnelheid (zwart)
22.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (zwart)
11.0 s
Printsnelheid (kleur)
22.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (kleur)
11.0 s
Maximale Printresolutie
600x600 dpi
Aanbevolen Printvolume
2000 per maand
Max. Papierformaat
A4

Scannen

Dubbelzijdig Scannen
Automatisch Scannen (ADF)

Faxen

Fax

Aansluitingen

PictBridge
Kaartlezer

Netwerk

WiFi
LAN Aansluiting
NFC

Energie

Stroomverbruik (stand-by)
17.0 Watt
Stroomverbruik (gebruik)
385.0 Watt

Design

LCD Scherm
Touchscreen

Kenmerken

Gebruiksindicatie (max.)
40000 per maand

Prestatie

Geheugen
512 MB
Geluidsproductie
49 dB

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades
2

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.