Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Edifier W800BT-BLK Bluetooth + Thule Bag

197968
Edifier W800BT-BLK Bluetooth + Thule Bag | W800BT-BLK-BUNEdifier W800BT-BLK Bluetooth + Thule Bag | W800BT-BLK-BUNEdifier W800BT-BLK Bluetooth + Thule Bag | W800BT-BLK-BUNEdifier W800BT-BLK Bluetooth + Thule Bag | W800BT-BLK-BUNEdifier W800BT-BLK Bluetooth + Thule Bag | W800BT-BLK-BUNEdifier W800BT-BLK Bluetooth + Thule Bag | W800BT-BLK-BUN
Beoordeling
Artikelnummer197968
FabrikantcodeW800BT-BLK-BUN
EAN code
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Profiteer nu van deze bundel! De Edifier W800BT-BLK (€ 41,95) & Thule Subterra Powershuttle (€ 38,00) bundel voor een voordelige prijs. Wees er snel bij en profiteer van deze korting en bespaar €29,95 bij de aankoop van deze bundel.






De W800BT is een indrukwekkende draadloze hoofdtelefoon. De lichtgewicht behuizing voelt niet zwaar op je hoofd zodat je deze de hele dag kunt dragen en van je muziek kunt genieten. Daarnaast heeft het over-je-oren ontwerp een zeer comfortabele pasvorm met oorkussens van ademend zeer elastisch schuim en kunstleder. Het dichte oorschelp ontwerp helpt ook bij het reduceren van omgevingsgeluiden zodat je jouw muziek beter hoort.

On-ear bediening
Met de on-ear bediening kun je snel en eenvoudig het volume aanpassen. Je hoeft dus niet je smartphone uit je broekzak te halen om het volume in te stellen. Pauzeer en herstart het luisteren met een druk op de knop.

Draadloos of bedraad
Ervaar het draadloos luisteren in hoge kwaliteit met Bluetooth v4.0. De draadloze afspeeltijd is maar liefst 35 uur. Standby tijd is zo'n 800 uur en de oplaadtijd zo'n 3 uur. Met gebruik van de 3.5mm audiokabel aansluiting verander je de W800BT in een bedrade hoofdtelefoon. Deze functie kan erg handig zijn als je toch nog met een lege accu komt te zitten. De hoofdtelefoon kan worden opgeladen met de meegeleverde USB kabel.







Draadloos of bedraad
De Thule Subterra PowerShuttle Plus is een reisetui voor elektronica en ontworpen om alles te beschermen en te organiseren, van grote koptelefoons tot kleine kabels. Door de diverse veilige vakken en blijven je accessoires efficiënt geordend op hun eigen plek en zal er niets verschuiven. En dankzij de duurzame materialen, voering en YKK-ritsen zal de tas lang mee gaan en je eigendommen beschermen.

• Opbergen van een draagbare oplader, snoeren en accessoires in   diverse veilige vakken en met elastische lussen.

• Onderweg efficiënt apparaten opladen door gebruik van de   snoerdoorvoer.

• Berg tussen het laden door de stroomkabel handig op in een   steekvak aan de buitenkant.

• Gemaakt om lang mee te gaan en uw eigendommen te   beschermen met duurzame materialen, voering en YKK-ritsen.





Producteigenschappen Edifier W800BT-BLK Bluetooth + Thule Bag

Kabellengte
130 cm
Min. Freq
20 Hz
Max. freq
20 kHz
Afneembare kabel
Incl. 6.3mm jack adapter

Kenmerken

Volumeregeling
Draadloos
Kleur
Zwart

Processor

Type
Over-ear

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.