Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

D-Link Wi-Fi Water Leak Sensor

198088
D-Link Wi-Fi Water Leak Sensor | DCH-S161D-Link Wi-Fi Water Leak Sensor | DCH-S161D-Link Wi-Fi Water Leak Sensor | DCH-S161
Beoordeling
Artikelnummer198088
FabrikantcodeDCH-S161
EAN code0790069446238
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Bescherm je huis tegen waterschade
Wees als eerste op de hoogte van lekkages in je huis, voordat er overstromingen optreden die tot dure reparaties leiden. Bij waterlekkages en overstromingen gaat er direct een pushmelding naar je telefoon en geeft het alarm van de sensor een hoorbare waarschuwing.

Lange, flexibele kabel
Leg de slimme watersensor met zijn 1,8 m lange kabel op de optimale plaats. De sensor past dankzij zijn compacte ontwerp in kleinere openingen om op betrouwbare wijze vocht te detecteren en waterschade aan je eigendommen te voorkomen.

Zo werkt het
Download de gratis mydlink app en selecteer 'een apparaat toevoegen'. Het apparaat maakt naadloos verbinding met je Wi-Fi-netwerk. Het werkt ook met andere mydlink Smart Home apparaten en Google Assistant. Je kunt bovendien acties combineren met IFTTT. Zo kan er bijvoorbeeld een sms naar de buren worden gestuurd wanneer er water wordt gedetecteerd. Voorkom waterschade in je Smart Home. Geen maandelijkse abonnementskosten en geen hub nodig.

Lange batterijduur voor zorgeloos gebruik
Het apparaat werkt op 2 AA-batterijen die tot wel 18 maanden meegaan en eenvoudig te vervangen zijn. Het batterijpercentage wordt weergegeven in de mydlinkT app, zodat je op tijd weet wanneer je de batterij moet vervangen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.