Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

DELTACO Universal bicyclemount for 60-88

198544
DELTACO Universal bicyclemount for 60-88 | ARM-240DELTACO Universal bicyclemount for 60-88 | ARM-240
Beoordeling
Artikelnummer198544
FabrikantcodeARM-240
EAN code7333048023797
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Deltaco ARM-240 universele smartphonehouder voor de fiets, telefoon breedte maximaal 95 mm, roteerbaar, eenvoudige montage, zwart / blauw

Deze universele houder is eenvoudig aan een fietsstuur te monteren. De houder beveiligt de geplaatste smartphone middels een elastische rubberen riem. Zo wordt voorkomen dat de smartphone uit de houder kan vallen. Het frame van de houder is voorzien een schuimlaag (foam) om onwenselijke vibraties te beperken.
Perfect voor lange (en korte) fietstochten met navigatie via de smartphone of gewoon lekker luisteren naar muziek via koptelefoon of speakers
De vergrendeling van de smartphone door de rubberen riem gebeurt door de hoeken achter de riem te fixeren zodat het grootste gedeelte van het touchscreen eenvoudig te bedienen blijft. Ook een mobiele oplader (zoals een powerbank) of hoofdtelefoon kunnen dan nog altijd eenvoudig gebruikt worden.

De houder heeft een kogelgewricht zodat de smartphone in elke gewenste positie kan worden geplaatst. De houder zelf kan gedemonteerd worden van de fietsklem middels een schroef.

 Kantelen en roteren door kogelgewricht
 Geschikt voor smartphones, met een breedte van 45-95 mm equivalent met diagonaal schermen van 3,5-6 inch
 Geschikt voor fietssturen met een diameter van 15-35 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.