Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HORI Fighting Commander

198862
HORI Fighting Commander | PS4-044EHORI Fighting Commander | PS4-044E
Beoordeling
Artikelnummer198862
FabrikantcodePS4-044E
EAN code4961818031555
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De HORI Fighting Commander is officieel gelicenseerd door Sony. De Fighting Commander is de ultieme controller voor 2D Fighting Games en werkt ook uitstekend op vele andere 2D-softwaretitels. Deze pad is een pure artiest met de beste D-pad in de industrie, zes knoppen, grote knoppen, verbeterde ergonomie en hoogwaardige constructie.

Kenmerken omvatten de R / L-tuimelschakelaar zodat alle knoppen toegankelijk zijn met de rechterhand, Turbo-functies en meer! Schakel de D-Pad om te functioneren als de D-Pad, de linker analoge stick of de rechter analoge stick. 10-voet kabel is lang genoeg voor de meeste gaming-omgevingen, en de bekabelde verbinding zorgt voor een snelle en nauwkeurige reactie. Ook compatibel met PlayStation 3 en pc via Input.

Producteigenschappen HORI Fighting Commander

Processor

Type
Controller

Kenmerken

Aansluiting
USB 2.0

Design

Wireless

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.