Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Samsung Galaxy Tab S6 8GB+256GB Grijs

198896
Samsung Galaxy Tab S6 8GB+256GB Grijs | SM-T860NZALPHNSamsung Galaxy Tab S6 8GB+256GB Grijs | SM-T860NZALPHNSamsung Galaxy Tab S6 8GB+256GB Grijs | SM-T860NZALPHNSamsung Galaxy Tab S6 8GB+256GB Grijs | SM-T860NZALPHN
Beoordeling
Artikelnummer198896
FabrikantcodeSM-T860NZALPHN
EAN code8806090088025
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Deze Samsung Galaxy Tab S6 8GB+256GB Grijs is een grensverleggende alleskunner met een S Pen die nieuwe integratiemogelijkheden biedt voor zowel werk als ontspanning. Haal alles uit je potentieel en maak van elke uitdaging een kans met een tablet die je voorbereidt voor wat er maar op je pad komt.

Altijd binnen handbereik
Nu heb je de S Pen altijd bij je. In de subtiele inkeping op de rug wordt de S Pen magnetisch bevestigd op de achterzijde zodat je hem altijd bij de hand hebt op iets op te schrijven en je ideeën vast te leggen. De S Pen laadt zich automatisch op zodra je hem bevestigt.

Schrijf het op
Met de S Pen in je hand kun je je ideeën de vrije loop laten. Haal Samsung Notes erbij terwijl je een aparte video afspeelt om je gedachten meteen op te schrijven. Pas de transparantie van het venster aan om aantekeingen te maken zonder het afspelen te onderbreken en je creativiteit ruim baan te geven.

Alles onder controle
Via Bluetooth bedien je met een druk op de knop op de S Pen je apparaat op afstand. En met de nieuwe Air Actions van de S Pen kun je je tablet intuïtief bedienen met handgebaren. Klik door je presentatieslides, speel video's af en nog veel meer zonder dat je het scherm hoeft aan te raken.

Power die de hele dag meegaat
De krachtige 7.040mAh batterij van de Galaxy Tab is goed voor 15 uur video afspelen en geeft je elke dag weer de vrijheid om zonder oplader op pad te gaan. Gebruik de snelle USB Type C-oplader om snel op te laden of kies voor het PGO-oplaadstation om op een andere manier op te laden.

Tikken en ontgrendelen
De Galaxy Tab S6 heeft een optische vingerafdruklezer op het scherm voor optimaal gemak en beveiliging. Houd je vinger tegen het scherm om je tablet te ontgrendelen. Je hoeft alleen maar even op het scherm te drukken en geen wachtwoord te onthouden.

Producteigenschappen Samsung Galaxy Tab S6 8GB+256GB Grijs

Beeldscherm

Grootte scherm
10.5 inch
Resolutie
2560x1600

Netwerk

WiFi
Bluetooth

Software

Besturingssysteem
Google Android 9.0

Navigatie

GPS

Gewicht en omvang

Gewicht
420 gram

Gerelateerde artikelgroepen Samsung Galaxy Tab S6 8GB+256GB Grijs

Opladers voor mobiele apparatuur
Klik hier voor Opladers voor mobiele apparatuur
 
Tablet Hoesjes
Klik hier voor Tablet Hoesjes
 
Tablet Screenprotectors
Klik hier voor Tablet Screenprotectors
Tablet Standaards
Klik hier voor Tablet Standaards
 
Powerbanks
Klik hier voor Powerbanks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.