Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Thrustmaster Scuderia Ferrari F1 Bundel

199402
Thrustmaster Scuderia Ferrari F1 Bundel | 4160764Thrustmaster Scuderia Ferrari F1 Bundel | 4160764Thrustmaster Scuderia Ferrari F1 Bundel | 4160764Thrustmaster Scuderia Ferrari F1 Bundel | 4160764
Beoordeling
Artikelnummer199402
Fabrikantcode4160764
EAN code3362934111380
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
op dit is niet een volledig stuur, enkel een add on!

Multiplatform-kit van Thrustmaster met headset en racestuur: gaming-headset geïnspireerd door de echte headsets zoals gebruikt in de paddocks van de Scuderia Ferrari, plus een afneembare replica van het stuur van de Ferrari 150° Italia F1-racewagen voor de fans van de Scuderia Ferrari.

Ter viering van 90 jaar Scuderia Ferrari eert Thrustmaster het legendarische raceteam door voor de kritische liefhebbers een set producten met officiële licentie van Ferrari uit te brengen.

Deze zeer speciale aanbieding is ontworpen voor gamers die op zoek zijn naar onderdompeling en realisme.
De kit bevat de T.Racing Scuderia Ferrari Edition gaming-headset die is ontwikkeld met als doel een uitstekende geluidsweergave en een helder geluid in alle racegames samen met een afneembare Ferrari F1 Wheel Add-On: een krachtige en nauwkeurige bundel voor een single-seater race-ervaring (F1 of andere single-seaters) die de werkelijkheid zo dicht mogelijk benaderd.

De Scuderia Ferrari Race Kit is het perfecte product om uw F1-rondetijden nog scherper te stellen. Verbeter uw gaming-prestaties, bereid uw voor op het raceseizoen en laat u inspireren door de unieke wereld van Ferrari.

Producteigenschappen Thrustmaster Scuderia Ferrari F1 Bundel

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor Xbox One

Gerelateerde artikelgroepen Thrustmaster Scuderia Ferrari F1 Bundel

Cockpits en Stands
Klik hier voor Cockpits en Stands
 
Cockpits en Stands Accessoires
Klik hier voor Cockpits en Stands Accessoires
 
Racesim Accessoires
Klik hier voor Racesim Accessoires
Pedalen en Shifters
Klik hier voor Pedalen en Shifters
 
Racesim Stoelen
Klik hier voor Racesim Stoelen
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.