Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Doro Ring Plus 91dB

199822
Doro Ring Plus 91dB | 210-11628Doro Ring Plus 91dB | 210-11628Doro Ring Plus 91dB | 210-11628Doro Ring Plus 91dB | 210-11628
Beoordeling
Artikelnummer199822
Fabrikantcode210-11628
EAN code7322460036751
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier




Doro RingPlus
Met RingPlus op uw telefoon aangesloten, belet een verminderd gehoor u niet om te weten wanneer een oproep binnenkomt.

Extra luid belsignaal en fel flitslicht als de telefoon gaat! De telefoon versterker Doro RingPlus geeft een extra luid belsignaal en tevens een fel stroboscoop flitslicht als de telefoon gaat. Zo wordt uw aandacht er nog eens extra op gevestigd als u wordt gebeld.

Het volume is regelbaar. Het belsignaal kan worden versterkt tot wel 91 dB (gemeten waarde bij 1 meter afstand). De RingPlus is een universele accessoire en kan met vrijwel elke telefoon gebruikt worden. De Doro RingPlus is eenvoudig te installeren. De unit is zowel aan de muur als los op tafel of bureau te gebruiken.

Werking:
Naast de ontvangst unit is er een losse microfoon met kabel die onder het telefoontoestel wordt geplaatst of geplakt. De losse microfoon reageert op geluiden van de telefoon en wordt daarna door de RingPlus extra versterkt. Waarschuwing: de microfoon kan ook reageren op omgevingsgeluiden van een hond, kookwekker, klok.

Ook geschikt voor UPC en ZIGGO

Producteigenschappen:
- Verschillende bel melodieën
- Flits-lamp Aan of Uit
- Bel Aan of Uit
- Bel volume tot wel 91 dB
- Geschikt voor muur of tafel montage
- Geen extra telefoonstekker nodig
- Microfoon met 5 meter kabel voor montage onder het telefoontoestel.
- Alleen geschikt voor gebruik in woning.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.