Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Devolo Home Control Rookdetector

199932
Devolo Home Control Rookdetector | 9889
Beoordeling
Artikelnummer199932
Fabrikantcode9889
EAN code4250059698895
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Devolo Home Control Rookdetector
Als onderdeel van jouw intelligente huis biedt de devolo Home Control Rookdetector maximale veiligheid tegen brand. Ongeacht of je thuis, op je werk of op reis bent: de brandmelder informeert je direct over elke rookontwikkeling.

Devolo Home Control Centrale
Daarnaast kan de Rookdetector worden verbonden met de devolo Home Control Centrale, om in geval van gevaar automatisch de noodwendige stappen te initiëren. Andere devolo Home Control componenten kunnen op deze manier direct in bedrijf genomen worden en zo in geval van alarm bijvoorbeeld het licht inschakelen of de rolluiken openen etc..

De devolo Home Control Rookdetector registreert elke rookontwikkeling die ontstaat vroegtijdig en betrouwbaar. Het batterijgevoede apparaat kan in elke ruimte discreet en onopvallend op het plafond worden geplaatst, waar het behalve bij alarm, voor een functietest en bij het vervangen van de batterijen volledig onderhoudsvrij is gemonteerd. De besturing vindt net als bij alle devolo Home Control componenten handig plaats via de devolo Home Control Centrale. Na de configuratie kan je de rookdetector ook bij afwezigheid vanuit elke plek besturen.

Alarmeren
Detecteert het apparaat een rookontwikkeling, dan wordt je binnen enkele seconden via meerdere manieren gealarmeerd: in het huis akoestisch via een onmiskenbaar geluidssignaal en optisch via een LED-lamp, onderweg via e-mail. Daarnaast heb je de mogelijkheid de mobiele melding direct aan meerdere mobiele nummers en e-mail adressen te laten versturen, zodat je op jouw werk, op vakantie of onderweg altijd direct kan reageren.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.