Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

TP-Link AC1200 Whole-Home Mesh Wi-Fi Sys

200621
TP-Link AC1200 Whole-Home Mesh Wi-Fi Sys | DECO E3(2-PACK)TP-Link AC1200 Whole-Home Mesh Wi-Fi Sys | DECO E3(2-PACK)TP-Link AC1200 Whole-Home Mesh Wi-Fi Sys | DECO E3(2-PACK)
Beoordeling
Artikelnummer200621
FabrikantcodeDECO E3(2-PACK)
EAN code6935364085292
Fabrieksgarantie36 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
TP-Link AC1200
Snel. Stabiel. Overal.

Wi-Fi Dead-Zone Killer
Deco E3 is een eenvoudige manier om een ??sterk Wi-Fi-signaal te garanderen in elke hoek van uw huis tot 2500 vierkante voet (2-pack). 2,4 GHz en 5 GHz draadloze verbindingen werken samen om nog hogere netwerksnelheden en echt naadloze dekking te bieden.
Wilt u meer dekking? Voeg eenvoudig meer Decos toe.

Handige plug-in wifi voor extra dekking
Zwak wifi-signaal in de gang, keuken, garage of kelder? Krijg meer Mesh Wi-Fi-dekking door eenvoudig meer Deco add-on compacte extenders Deco M3W aan te sluiten op het stopcontact, en geniet van alle functies van de hoofdrouter.

Naadloos roamen met één wifi-naam
TP-Link Mesh betekent dat Deco-eenheden samenwerken om een ??verenigd netwerk te vormen met een enkele netwerknaam. Geniet van ononderbroken streamen, downloaden, gamen en meer terwijl u door uw huis beweegt, en niet meer van Wi-Fi-naam wisselen, voor een echt naadloze online-ervaring.

Niet meer bufferen
Dankzij netwerksnelheden drie keer sneller dan vorige generatie routers, dankzij de 802.11ac draadloze technologie, kan Deco een lag-free verbinding bieden met meerdere apparaten.

Robuust ouderlijk toezicht
Eenvoudige, intuïtieve ouderlijk toezicht maakt het gemakkelijk om uw kinderen veilig te houden terwijl ze online zijn.

Alle Decos kunnen samenwerken
Deco E3 is compatibel met andere Deco-modellen om een ??Mesh-netwerk te vormen. Breid Mesh Wi-Fi-dekking op elk moment uit door eenvoudigweg meer Deco's toe te voegen.

Specificaties:
• Deco gebruikt een systeem van eenheden om naadloze wifi-dekking in het hele huis te bereiken - elimineer voor eens en altijd zwakke signaalgebieden!
• Met geavanceerde Deco Mesh-technologie werken eenheden samen om een ??verenigd netwerk met één netwerknaam te vormen. Apparaten schakelen automatisch tussen Deco's terwijl je door je huis beweegt voor de snelst mogelijke snelheden
• Een Deco E3 two-pack levert wifi tot een oppervlakte van maximaal 2500 vierkante voet (EU-versie). En als dat niet genoeg is, kunt u op elk gewenst moment eenvoudig meer Decos aan het netwerk toevoegen om de dekking te vergroten
• Deco E3 biedt snelle en stabiele verbindingen met snelheden tot 1167 Mbps en werkt met de grote internetprovider (ISP) en modem
• Deco kan verkeer van zelfs de drukste netwerken afhandelen en biedt lag-vrije verbindingen voor maximaal 100 apparaten
• Ouderlijk toezicht beperkt online tijd en blokkeert ongepaste websites volgens unieke profielen die voor elk gezinslid zijn gemaakt
• Installatie is eenvoudiger dan ooit met de Deco-app die je bij elke stap helpt

Producteigenschappen TP-Link AC1200 Whole-Home Mesh Wi-Fi Sys

Netwerk

DHCP server
Wifi-standaard
Wi-Fi 5 (802.11ac)
DHCP client
Aantal LAN poorten (RJ45)
2

Draadloos netwerk

Wifi-band
Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)

Beveiliging

Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
WPA-PSK,WPA2-PSK

Antenne

Aantal antennes
2

Kenmerken

Soort antenne
Extern
Reset knop

Gewicht en omvang

Breedte
124.1 mm
Hoogte
64.8 mm
Diepte
69.5 mm

Gerelateerde artikelgroepen TP-Link AC1200 Whole-Home Mesh Wi-Fi Sys

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.