Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Thrustmaster T150 RS Pro Wheel and Pedal

201694
Thrustmaster T150 RS Pro Wheel and Pedal | -Thrustmaster T150 RS Pro Wheel and Pedal | -Thrustmaster T150 RS Pro Wheel and Pedal | -Thrustmaster T150 RS Pro Wheel and Pedal | -Thrustmaster T150 RS Pro Wheel and Pedal | -
Beoordeling
Artikelnummer201694
Fabrikantcode-
EAN code9999999999999
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Thrustmaster T150 Pro is een officieel racestuur voor de PS3, PS4 en PC. De T150 Pro heeft een draaihoek van 270° tot 1080° en dankzij het aandrijfmechanisme met instelbare Force Feedback is elke kracht voelbaar tijdens het racen. Denk hierbij aan bewegingen van het racestuur, veranderingen in het wegdek, plotseling omgeslagen weersomstandigheden en gripverlies. Het T150 Pro racestuur is met rubber bekleed voor een goede grip en schakelen kan eenvoudig dankzij de twee grote schakelflippers op het stuur.

De Thrustmaster T150 Pro heeft een diameter van 28 centimeter met een ergonomisch ontwerp en is geschikt voor alle racegames (GT, F1, NASCAR, Rally, etc). Het racestuur is met rubber bekleed voor een goede grip en schakelen kan eenvoudig dankzij de twee grote schakelflippers op het stuur. De T150 Pro beschikt over 13 actieknoppen, waaronder ingebouwde officiële Playstation 4 knoppen (PS/Share/Options). Het stuur wordt direct herkent door het PS4 systeem waardoor je niets hoeft te installeren.

Met het T150 Pro racestuur wordt de Thrustmaster T3PA pedaalset meegeleverd. De Thrustmaster T3PA Add-On is volledig van metaal gemaakt voor maximale stevigheid en stabiliteit. Alle pedalen kunnen in tussenruimte en hoek verstelt worden en het gaspedaal kan ook in hoogte aangepast worden. Bovendien de drukgevoeligheid van ieder pedaal afzonderlijk bepaalt worden. De Thrustmaster T3PA wordt geleverd inclusief conisch rubber voor realistische tegendruk sensaties.

Producteigenschappen Thrustmaster T150 RS Pro Wheel and Pedal

Processor

Type
Stuurwiel

Kenmerken

Aansluiting
USB Type-A

Design

Wireless

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.