Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Thrustmaster Rally Race Gear Sparco Mod

201959
Thrustmaster Rally Race Gear Sparco Mod | 4060131Thrustmaster Rally Race Gear Sparco Mod | 4060131Thrustmaster Rally Race Gear Sparco Mod | 4060131Thrustmaster Rally Race Gear Sparco Mod | 4060131
Beoordeling
Artikelnummer201959
Fabrikantcode4060131
EAN code3362932915447
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Thrustmaster-racestuur progressieve handrem en multiplatform sequentiële versnellingsbak met officiële licentie van Sparco

Thrustmaster presenteert de Rally Race Gear Sparco Mod-bundel: de vruchten van een samenwerking tussen Thrustmaster en Sparco. De bundel bevat een progressieve handrem en een replica op schaal 1:1 van het Sparco R383-racestuur. Dit zijn de ideale accessoires voor rally's.
De TSS HANDBRAKE is een 2-in-1 product dat wisselt tussen de stand progressieve handrem en de stand sequentiële versnellingsbak ( /-).
De Rally Race Gear Sparco Mod is de perfecte bundel voor fans van rallyrijden en zet voor je het parcours uit om thuis van alle racesensaties te kunnen genieten.

TM Rally Wheel Add-On Sparco R383 Mod
Thrustmaster presenteert met trots de TM Rally Wheel Add-On Sparco R383 Mod, het resultaat van een samenwerking tussen Thrustmaster en Sparco. Het stuur is een exacte replica (33 cm in diameter) van het echte Sparco R833-stuur, is geschikt voor alle rallygames en is een perfect trainingshulpmiddel in de e-Sports-competitie. Aan de slag!

Thrustmaster TSS Handbrake Sparco Mod Progressieve handrem en sequentiële versnellingsbak met officiële licentie van Sparco
Voor de PS4/Xbox One en de PC

Thrustmaster presenteert met trots de TSS Handbrake Sparco Mod . Deze bouwt voort op de PC-compatibele TSS Handbrake Sparco Mod en is compatibel met de PS4/Xbox One en de PC. Deze nieuwe accessoire, het resultaat van de samenwerking tussen Thrustmaster en Sparco, is ontworpen om het Thrustmaster race-ecosysteem voor consoles compleet te krijgen. Het systeem heeft een officiële licentie van Sparco en biedt twee modi: de progressieve handrem en een sequentiële versnellingsbak voor optimaal gebruik in alle compatibele games. De TSS Handbrake Sparco Mod is een replica op schaal 1:1 van een originele versnellingsbak. Het extreme realisme levert een totaal onderdompelende ervaring in de wereld van de autosport.

Inhoud van de verpakking:
• 1 TM Rally Wheel Add-On Sparco® R383 Mod (compatibel met het Thrustmaster T-Series-ecosysteem*) en handleiding
• 1 progressieve handrem/sequentiële versnellingsbak, afneembare pookknop, 1 mini-inbussleutel, 1 inbussleutel, 1 steeksleutel, 1 losse DIN/USB-kabel (voor de PC), 1 losse DIN/mini-DIN kabel (voor consoles), 1 Horizontal Mode Add-On en handleiding
• Informatie met betrekking tot de garantie

* Wordt apart verkocht

Producteigenschappen Thrustmaster Rally Race Gear Sparco Mod

Force feedback

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor Xbox One

Gerelateerde artikelgroepen Thrustmaster Rally Race Gear Sparco Mod

Cockpits en Stands
Klik hier voor Cockpits en Stands
 
Cockpits en Stands Accessoires
Klik hier voor Cockpits en Stands Accessoires
 
Racesim Accessoires
Klik hier voor Racesim Accessoires
Pedalen en Shifters
Klik hier voor Pedalen en Shifters
 
Racesim Stoelen
Klik hier voor Racesim Stoelen
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.