Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sharkoon Mobile DAC

202002
Sharkoon Mobile DAC | 4044951028276
Beoordeling
Artikelnummer202002
Fabrikantcode4044951028276
EAN code4044951028276
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Sharkoon Mobile DAC met zijn praktische formaat en USB-C-connector, is een geluidskaart speciaal ontworpen voor mobiele apparaten. Behalve een hogeresolutie-audioversterking voor headsets en hoofdtelefoons met een TRRS-aansluiting, zal de kwaliteitsmicrofooningang ook podcasters, streamers en iedereen die van een heldere spraakopname houdt, aanspreken. Daarnaast is de Mobile DAC uitgerust met een hardware-equalizer, waarmee soundtracks met één druk op de knop naar eigen smaak kunnen worden aangepast.

Uitstekende mobiliteit met USB-C
De Mobile DAC doet zijn naam eer aan: met zijn ultracompacte vorm past hij in elke zak en kan hij gemakkelijk via USB-C worden aangesloten. Eenmaal met een TRRS-stekker aangesloten op geschikte uitvoerapparaten is hij klaar voor gebruik. De Mobile DAC is compatibel met gangbare Android-smartphones en -tablets, en de bewust extra kort gehouden kabel houdt het apparaat compact en handig in gebruik.

In de lucht, overal
Met de praktische Mobile DAC heb je niet alleen een krachtige hoofdtelefoonversterker op zak, ook podcasts, telefoongesprekken en voicechats profiteren allemaal van de hoogwaardige 'On-the-Go'-microfooningang.

Gecertificeerde audio-ervaring met een hoge resolutie
Met een bemonsteringsfrequentie van 96 kHz bij 24-bit en een uitstekende signaal-ruisverhouding van 100 decibel levert de Mobile DAC een adembenemende audio-ervaring bevestigd door de Japan Audio Society (JAS).

Gerelateerde artikelgroepen Sharkoon Mobile DAC

Headsets
Klik hier voor Headsets
 
Headphones
Klik hier voor Headphones
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.