Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Adobe Photoshop + Premiere

202291
Beoordeling
Artikelnummer202291
Fabrikantcode65299430
EAN code5051254651376
Fabrieksgarantie 6 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Adobe Photoshop Elements 2020 Premiere Elements 2020 is een pakket van Photoshop Elements 2020 en Premiere Elements 2020.

Over Photoshop Elements 2020:
's Werelds beste software voor beeldbewerking en grafisch ontwerp staat aan de basis van vrijwel elk creatief project, van fotobewerking en composities tot digitaal schilderen, animatie en grafisch ontwerp. En nu is de kracht van Photoshop op zowel desktops als iPads beschikbaar, zodat je overal waar je inspiratie krijgt creatief kunt zijn.

Traditionele fotografie. Helemaal vernieuwd.
Met de professionele fotografietools kun je eenvoudig veelvoorkomende bewerkingen uitvoeren of je afbeelding volledig transformeren op je desktop en iPad. Je kunt foto's bijsnijden, retoucheren en combineren, en objecten verwijderen. Speel met kleur en effecten. En geef fotografie een geheel nieuwe dimensie.

Hier. Daar. Overal.
Begin op je iPad en maak het af op je desktop. Je werk wordt automatisch opgeslagen in de cloud en je PSD's zijn overal hetzelfde.

Over Premiere Elements 2020:
Ga aan de slag en doe het allemaal. Profiteer van automatisch gegenereerde videocreaties. Zorg dat je video's er prachtig uitzien met intelligente bewerkingsopties. Verander ze in leuke creaties. Organiseer ze moeiteloos. En deel ze snel op memorabele manieren.

Ga vandaag nog aan de slag.
Vermakelijke diapresentaties en creatieve collages zijn direct beschikbaar. Ga aan de slag in het beginscherm waar je inspirerende ideeën, hulp en tutorials vindt.

Wees creatief op een eenvoudige manier.
Dankzij geautomatiseerde bewerkingsopties en stapsgewijze begeleiding is het kinderspel om verbluffende films te maken.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.