Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Xiaomi Mi LED Smart lamp RGB

203304
Xiaomi Mi LED Smart lamp RGB | GPX4014GLXiaomi Mi LED Smart lamp RGB | GPX4014GLXiaomi Mi LED Smart lamp RGB | GPX4014GLXiaomi Mi LED Smart lamp RGB | GPX4014GLXiaomi Mi LED Smart lamp RGB | GPX4014GLXiaomi Mi LED Smart lamp RGB | GPX4014GLXiaomi Mi LED Smart lamp RGB | GPX4014GL
Beoordeling
Artikelnummer203304
FabrikantcodeGPX4014GL
EAN code6934177706370
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
RGB-kleurenverlichting en een 4000K- lampconfiguratie stelt de Xiaomi Mi LED Smart Bulb White and Color lamp in staat om de juiste kleur voor elke stemming te bieden.
Blauw licht helpt je te ontspannen en je centrum te vinden, en roze licht is perfect voor een romantische nacht, voor elke gelegenheid tussendoor zul je een kleur vinden die precies goed is.

Smartphone App Control voor gebruiksgemak
De slimme led-led-lamp kan verbinding maken met uw wifi-netwerk met de ingebouwde wifi-module, zodat u deze eenvoudig vanaf uw smartphone altijd en overal kunt bedienen. Controleer of je het licht uit het kantoor hebt uitgeschakeld of het hebt ingeschakeld terwijl je thuiskomt van je werk.

Instelbare helderheid zoals u het wilt
Verlicht hele kamers met een helderheid tot 800 lumen. De helderheid is eenvoudig aan te passen van 80 tot 800 lumen zodat u op elk moment van de dag de juiste helderheid krijgt.

Instelbare kleurtemperatuur voor extra personalisatie
Stel de kleurtemperatuur ergens in tussen 1700 en 6500K, lagere temperaturen worden geel, geven een warme tint die perfect is voor ontspanning, hogere temperaturen geven een koel wit af dat past bij het leven en het leven tot leven brengt.

Wordt lekker wakker met de Sunrise-modus
Vroege vogel? De zonsopkomstmodus van de lamp imiteert de zonsopkomst om je zachtjes wakker te maken. Je kunt de zonsondergangmodus ook 's avonds inschakelen om een knusse sfeer te creëren voor het slapengaan.

Met slimme spraakbesturing kunt u het licht in- en uitschakelen
De slimme led-led-lamp ondersteunt spraakbesturing, zodat u het tijdperk van slimme verlichting kunt betreden. Je hoeft niet uit bed te komen om het licht uit te doen, gewoon de verlichting aan en uit te zetten of de helderheid, kleur of kleurtemperatuur aan te passen via je Amazon Alexa of Google Assistant.

Fitting: E27
Vermogen lamp: 10 W
Lichtstroom: 800 lm
Levensduur lamp: 25.000 uur
Kleurtemperatuur: 6500 K

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.