Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Gelid Solutions GP-Ultimate 0.5 MM

203346
Gelid Solutions GP-Ultimate 0.5 MM | TP-GP-04-A
Beoordeling
Artikelnummer203346
FabrikantcodeTP-GP-04-A
EAN code4897025782112
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 7,50

€ 6,20 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Gelid Solutions GP-Ultimate 0.5 MM is ontworpen om een perfect thermisch contact te bieden aan koellichamen indien geïnstalleerd op PCB met hoogteverschillen en ongelijke oppervlakken zoals power MOSFET's, chipsets, analoge IC's, microcontroller-eenheden en andere SMD-componenten voor hoge temperaturen. Dankzij de verbeterde meerlagige matrix, superieure materiaalsamenstelling en de ultieme thermische geleidbaarheid van 15 W / mK, vult de GP-Ultimate ruimtes op de juiste manier op en biedt de beste prestaties in zijn klasse.

De GP-Ultimate is niet-elektrisch geleidend, niet-corrosief, niet-uithardend, niet-toxisch en ondersteunt een uitgebreid bedrijfstemperatuurbereik van -60 ° C tot 220 ° C. Het is eenvoudig aan te brengen en heeft de afmetingen van de thermische pads van 90x50 mm die het best geschikt zijn voor grote PCB-oppervlakken van GPU-kaarten, moederborden, uitbreidingskaarten en andere dicht opeengepakte elektronische apparaten.

Producteigenschappen Gelid Solutions GP-Ultimate 0.5 MM

Gewicht en omvang

Breedte
50 mm
Hoogte
90 mm

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
187966 Gelid Solutions Extreme Thermal Pad 2mm 12 € 10,50


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.