Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sitecom Wireless Charging Pad

203451
Sitecom Wireless Charging Pad | CH-001Sitecom Wireless Charging Pad | CH-001Sitecom Wireless Charging Pad | CH-001Sitecom Wireless Charging Pad | CH-001Sitecom Wireless Charging Pad | CH-001
Beoordeling
Artikelnummer203451
FabrikantcodeCH-001
EAN code8716502030620
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Het opladen van je smartphone was nog nooit zo eenvoudig als met de Sitecom Wireless Charging Pad. Geen kabels meer die in de knoop of kwijt raken. De Wireless Charging Pad is altijd klaar om je smartphone (deze moet de Qi technologie ondersteunen) op te laden. Plaats je smartphone op de pad en hij zal meteen razendsnel opladen.

De Wireless Charging Pad ondersteunt 7.5W en 10W snel draadloos opladen, naast het standaard 5W draadloos opladen. De Wireless Charging Pad herkent je smartphone automatisch en voorziet deze van de juiste hoeveelheid stroom om je smartphone zo snel mogelijk op te laden.

Het instellen van de CH-001 Wireless Charging Pad is eenvoudig: sluit de bijgeleverde micro-USB kabel aan op de pad en stop deze met behulp van een USB wall charger van 2A of meer in een stopcontact. Je kunt de Wireless Charging Pad het beste op een makkelijk bereikbare plek neerleggen, zoals een bureau of nachtkastje. Wanneer je je voor Qi geschikte smartphone op de pad plaatst, gaat het LED lampje aan en start het draadloos opladen. Het zachte, rubberen antislip oppervlakte zorgt ervoor dat je smartphone blijft liggen.

De CH-001 Wireless Charging Pad is ontworpen om je smartphone te beschermen tijdens het opladen en om ervoor te zorgen dat signalen en functies niet worden verstoord. Daarnaast biedt de pad beveiliging tegen overstroom, overbelasting en kortsluiting. Foreign Object Detection beveiliging zorgt ervoor dat opladen stopt als er bijvoorbeeld een munt of sleutel op de pad ligt. De CH-001 Wireless Charging Pad is Qi-gecertificeerd door het Wireless Power Consortium (WPC) en is geschikt voor alle Qi-compatibele smartphones.

Producteigenschappen Sitecom Wireless Charging Pad

Energie

Draadloos opladen

Gerelateerde artikelgroepen Sitecom Wireless Charging Pad

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.