Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Samsung Galaxy Tab Active Pro WiFi

204549
Samsung Galaxy Tab Active Pro WiFi | SM-T540NZKADBTSamsung Galaxy Tab Active Pro WiFi | SM-T540NZKADBTSamsung Galaxy Tab Active Pro WiFi | SM-T540NZKADBTSamsung Galaxy Tab Active Pro WiFi | SM-T540NZKADBTSamsung Galaxy Tab Active Pro WiFi | SM-T540NZKADBTSamsung Galaxy Tab Active Pro WiFi | SM-T540NZKADBTSamsung Galaxy Tab Active Pro WiFi | SM-T540NZKADBT
Beoordeling
Artikelnummer204549
FabrikantcodeSM-T540NZKADBT
EAN code8806090170768
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De tablet die dingen kan die andere tablets niet kunnen
Dankzij zijn stevige, robuuste en schokbestendige ontwerp met een IP68-rating voor water- en stofbestendigheid en de beschermende case kun je deze tablet echt overal gebruiken: thuis, onderweg of waar het leven je maar brengt. De tablet heeft een groot scherm en een verwisselbare batterij die lang meegaat, zodat je overal naartoe kunt reizen en meer kunt beleven.

Gemaakt voor jouw actieve levensstijl
De Galaxy Tab Active Pro is gemaakt voor jouw actieve levensstijl, binnen én buiten. De tablet heeft een IP68-rating voor water- en stofbestendigheid en is in allerlei omstandigheden te gebruiken. De schokbestendige bescherming maakt hem extra duurzaam. En met het grote 10,1'' scherm zie je meer en kun je meer.

Voldoende power om door te gaan
Neem je tablet gerust overal mee naartoe. De batterij heeft een capaciteit van 7.600mAh en gaat lang mee. Als hij volledig is opgeladen kun je tot 15 uur video's afspelen. Je kunt dus zelfs je gang gaan als er geen stopcontact in de buurt is. En met de USB-C-oplader laad je bovendien supersnel op.

Geef je over aan je creativiteit wanneer je maar wilt
Laat je van je creatieve kant zien: de S Pen voelt natuurlijk aan en met de 4.096 drukpunten en de dunne punt van 0,7 mm is hij ook nog eens supernauwkeurig. Als je buiten bent kun je hem gebruiken om snel je foto's te bewerken, je fantasie de vrije loop te laten en te schetsen of om aantekeningen te maken op je routekaart.

Maximale prestaties en opslagruimte
Met 4GB geheugen en 64GB opslagruimte houdt de Galaxy Tab Active Pro jou altijd bij en heb je alle ruimte voor je content. En met een microSD-kaart heb je zelfs nog eens 512GB extra ruimte om al je data op één plek op te slaan. De POGO Pin geeft je snel verbinding met andere apparaten voor extra productiviteit en gegevensoverdracht terwijl je tegelijkertijd oplaadt.

Je desktop altijd bij de hand
Ga voor een volledige desktopervaring met Samsung DeX, of je nu binnen of buiten bent. Sluit gemakkelijk een toetsenbord en een muis aan op je Galaxy Tab Active Pro en geef alle ruimte aan je creativiteit waar je ook maar bent. En met een extra apparaat kun je een tweede display aansluiten voor nog meer schermruimte.
*Adapter, toetsenbord en extern beeldscherm worden apart verkocht.

Snel en gemakkelijk ontgrendelen
Ontgrendel je apparaat snel en eenvoudig. De Galaxy Tab Active Pro maakt gebruik van intuïtieve authenticatietechnologie waarmee je veilig toegang krijgt tot je informatie wanneer jij dat wilt. Dankzij de vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning heb je gemakkelijk en veilig toegang tot je apparaat.

Producteigenschappen Samsung Galaxy Tab Active Pro WiFi

Beeldscherm

Grootte scherm
10.1 inch
Resolutie
1920 x 1200 px
Type aanraakscherm
Capacitief

Netwerk

WiFi
Bluetooth

Software

Besturingssysteem
Android

Navigatie

GPS

Gewicht en omvang

Gewicht
653.0 gram

Grafisch

Grafische chipset
Adreno 616

Gerelateerde artikelgroepen Samsung Galaxy Tab Active Pro WiFi

Opladers voor mobiele apparatuur
Klik hier voor Opladers voor mobiele apparatuur
 
Tablet Hoesjes
Klik hier voor Tablet Hoesjes
 
Tablet Screenprotectors
Klik hier voor Tablet Screenprotectors
Tablet Standaards
Klik hier voor Tablet Standaards
 
Powerbanks
Klik hier voor Powerbanks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.