Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Konig Webcam Cover

204571
Konig Webcam Cover | SAS-CCP3Konig Webcam Cover | SAS-CCP3Konig Webcam Cover | SAS-CCP3
Beoordeling
Artikelnummer204571
FabrikantcodeSAS-CCP3
EAN code5412810261413
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Deze Konig Webcam Cover is een eenvoudige, 100% hack-proof oplossing om je privacy te beschermen. De cover werkt namelijk volledig mechanisch en is niet op afstand bestuurbaar. Door zijn afmetingen is de cover vooral geschikt om tablet-, notebook- en smart-TV-camera's tegen hacken te beschermen.

We beveiligen allemaal onze apparaten door regelmatig onze wachtwoorden te wijzigen, software-updates bij te houden en niet zomaar allerlei apps te installeren.
Met steeds meer en agressievere virussen en spyware in omloop kan het zijn dat deze veiligheidsmaatregelen op een dag niet voldoen. Heb je al gedacht aan de gevolgen wanneer een hacker je webcam zou overnemen? Stel je voor dat de hele wereld toegang heeft tot je privéleven.... Zonder dat je zelfs maar het flauwste vermoeden hebt?

Bevestig de cameracover op je camera met de 3M-tape. Vervolgens schuif je het schijfje over de camera. Je kunt deze afscherming weer net zo snel ongedaan maken wanneer je selfies of andere foto's wilt schieten. Hierdoor heb je alle flexibiliteit die gewone camerastickers niet bieden.

Producteigenschappen Konig Webcam Cover

Prestatie

Full HD

Design

Kleur
Zwart

Audio

Microfoon

Beveiliging

Bewegingsdetectie

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
204417 Gear4U FOCUS Webcam Full HD auto focus 30 fps 24 € 28,00


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.