Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Black Eye Lenzen Filming Grip and handle

204598
Black Eye Lenzen Filming Grip and handle | FG001Black Eye Lenzen Filming Grip and handle | FG001Black Eye Lenzen Filming Grip and handle | FG001
Beoordeling
Artikelnummer204598
FabrikantcodeFG001
EAN code6430055451757
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Black Eye Lenzen Filming Grip and handle is een hoogwaardige handgreep en stevig statief in één strak pakket - bedoeld voor veeleisende video's en foto's, van echte actiesporten tot creatieve reisinhoud. Deze multifunctionele grip werkt zowel horizontaal als verticaal: de supersterke kogelkop kantelt 90 ° en houdt betrouwbaar vast in alle situaties, waardoor onbeperkte creativiteit mogelijk is. De slanke en stevige klem houdt je telefoon stevig op zijn plaats.

De compacte handgreep past in je zak, dus hij is altijd handig, waar je avonturen je ook brengen. Het rubberen handvat biedt een uitstekende grip - aangevuld met een polsband. Dit geweldige product bevat ook een handige Bluetooth-sluiter die afneembaar is voor bediening op afstand.

Gebruik de Filming Grip voor:
Actie: De Filming Grip heeft een sterke telefoonklem en een stevige balhoofd om uw telefoon of camera in elke creatieve situatie op zijn plaats te houden.

Timelapses - Leg adembenemende zonsondergang-time-lapses of humeurige langzame sluiterbeelden vast met de stabiele statieffunctie.

Groepsfoto's - Iedereen in de groepsfoto maar niemand om op de ontspanknop te drukken? Geen probleem, plaats het statief gewoon waar de hoek het beste is en gebruik de Bluetooth-ontspanknop om iedereen in de opname te passen.

Achter de schermen - Een gekke plek filmen maar niet genoeg handen om alle hoeken te bestrijken? Plaats gewoon je camera of telefoon op het statief en laat het de BTS-dingen filmen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.