Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sennheiser SC 160 USB Headset

205763
Beoordeling
Artikelnummer205763
Fabrikantcode508315
EAN code0615104318014
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Sennheiser SC 160 USB Headset (enkelzijdig) en SC 160 USB (dubbelzijdig) zijn USB-headsets, geoptimaliseerd voor flexibele UC-professionals die geweldig geluid, discrete moderne stijl en comfort op prijs stellen.

Activeer uw potentieel
De SC 100-headsets maken een geweldige indruk. Van hun eigentijdse strakke vormgeving tot geweldig geluid voor oproepen en multimedia, ze blinken uit op alle vlakken: op uw werkstation, onderweg op kantoor of onderweg naar het werk, er is een variant die is afgestemd op uw behoeften.

Met een discreet ontwerp van de arm, verstelbare pasvorm en een keuze tussen akoestisch schuim of zachte kunstleren oorkussens, zijn de SC 100-headsets gebouwd voor flexibiliteit en comfort.

Strak ontwerp
Ziet er net zo goed uit op kantoor als op het dagelijkse woon-werkverkeer - met een strak, eigentijds ontwerp en een buigbare arm die onopvallend in de hoofdband kan worden gevouwen.

Goed geluid
Sennheiser HD stereogeluid (beschikbaar op dubbelzijdige varianten) - voor bellen of luisteren naar muziek terwijl u werkt.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.