Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

ASUS ROG Eye Webcam

205952
ASUS ROG Eye Webcam | 90YH01Z0-B2UA00ASUS ROG Eye Webcam | 90YH01Z0-B2UA00ASUS ROG Eye Webcam | 90YH01Z0-B2UA00
Beoordeling
Artikelnummer205952
Fabrikantcode90YH01Z0-B2UA00
EAN code4718017309271
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Upgrade je streaming met de ASUS ROG Eye Webcam. Het legt scherpe Full HD-details vast met een zijdeachtige 60 FPS die bewegingen vloeiender en genuanceerder maakt. Ondanks het verdubbelen van de framesnelheid van conventionele camera's, vouwt ROG Eye tot slechts 17 mm dun en glijdt het gemakkelijk in een zak. Plaats de via USB aangesloten camera overal voor de perfecte hoek en hoor duidelijk met de beamforming microfoon array. Geniet van scherpere en vloeiendere streaming met hoge visuele kwaliteit, heldere audio en compacte, opvouwbare draagbaarheid.

Vloeiendere en scherpere Full HD-streaming
Serieuze streamers hebben de supersnelle framesnelheid nodig voor bijzonder vloeiende video. De ROG Eye-camera levert levendige en soepele uitzendingen met een resolutie van 1080p en 60 FPS - dubbele framesnelheid van conventionele camera's - en legt elk detail en genuanceerde expressie vast zonder vertraging of vervorming.

Helderdere en duidelijkere afbeeldingen
Face Auto Exposure en autofocustechnologie detecteren uw gezicht automatisch en stemmen het beeld fijn af, zodat uw gezicht er helderder uitziet en zich onderscheidt van de achtergrond, ideaal voor streamers die uitzenden in omgevingen met weinig licht.

Producteigenschappen ASUS ROG Eye Webcam

Prestatie

Full HD

Design

Kleur
Black
Montagewijze
Clip
Interface
USB

Audio

Microfoon

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.