Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Magix Photostory Deluxe (2021)

208024
Beoordeling
Artikelnummer208024
FabrikantcodeANR009911BOX
EAN code4017218804067
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Mooie momenten worden nog mooier wanneer je ze deelt. Met Photostory Deluxe kun je je favoriete foto's van vakantie-avonturen, familiefeesten en alledaagse verrassingen omzetten in geanimeerde slideshows. Beleef je mooiste momenten met familie en vrienden keer op keer.

Beeldbewerking
Voor jou is elke foto bijzonder. Laat ze allemaal stralen! Met beeldbewerkingsfuncties zoals automatisch beeld op elkaar afstemmen kun je elke snapshot optimaliseren - tot in het kleinste detail of snel met slechts één klik.

Video's
monteren Video's in geanimeerde slideshows? Geen probleem! Met Photostory Deluxe kun je zonder veel voorkennis video-opnamen bewerken, optimaliseren en integreren in je slideshows. Een echte afwisseling voor je kijkers!

Muziek
maakt het leven gewoon mooier. En ook een slideshow bereikt er een compleet nieuw effect mee! Ontdek indrukwekkende filmmuziek, realistische soundscapes en onderhoudende geluidseffecten.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.