Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Targus laptop standaard M PRO

208047
Targus laptop standaard M PRO | AWE04EU OEMTargus laptop standaard M PRO | AWE04EU OEMTargus laptop standaard M PRO | AWE04EU OEMTargus laptop standaard M PRO | AWE04EU OEM
Beoordeling
Artikelnummer208047
FabrikantcodeAWE04EU OEM
EAN code5024442962301
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Targus Ergo M-Pro Notebook Stand is een compacte, dunne en lichtgewicht ergonomische notebookstandaard. Het heeft meerdere kantelposities om de notebook in een verticale positie te houden en zorgt ervoor dat het LCD-scherm van de notebook kan worden gebruikt als scherm terwijl het hoger is gepositioneerd ten opzichte van ooghoogte.

De Ergo M-Pro notebookstandaard bevat ook een documenthouder die direct voor de notebookgebruiker wordt geplaatst. Als de Ergo M-Pro Notebook Stand niet wordt gebruikt, klapt hij in tot een relatief plat product, dat vervolgens gemakkelijk kan worden opgeborgen voor langdurig verblijf buiten kantoor of om mee te nemen op reis. Compatibel met alle pc- en Mac-notebooks tot 17 ". Moet worden gebruikt in combinatie met een apart toetsenbord.

Producteigenschappen Targus laptop standaard M PRO

Gewicht en omvang

Diepte
230 mm
Hoogte
355 mm
Breedte
20 mm
Gewicht
0.5 kg

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

Materiaal
Kunststof

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.