Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Axtel Voice PC28 duo NC Headset

208511
Beoordeling
Artikelnummer208511
FabrikantcodeAXH-V28PCD
EAN code5901986761587
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Axtel VOICE PC28 HD duo NC is een zakelijke headset die is ontworpen voor elk type werkomgeving, van kantoorpersoneel op kantoor tot mobiele gebruikers op afstand die liever onderweg werken. De VOICE-headset wordt geleverd met een 3,5 mm-jackplug die een gemakkelijke integratie met alle slimme apparaten mogelijk maakt.

Extra comfort bij langdurig gebruik
De headset is verkrijgbaar met 28 mm foam speakers en een zachte hoofdband die extra comfort garanderen bij langdurig gebruik. Grotere oorplaten zorgen voor geavanceerde ruisonderdrukking door de gebruiker te isoleren van elke luidruchtige omgeving, terwijl kristalhelder stereogeluid ongestoorde gesprekken van hoge kwaliteit mogelijk maakt.

Ruisonderdrukkingstechnologie
Controleer de betere kwaliteit van zakelijke communicatie met geavanceerde NC-ruisonderdrukkingstechnologie. Vermijd het absorberen van geluiden uit de open ruimte van uw kantoor en storende geluiden in de headset tijdens uw gesprek. NC-systeem zorgt voor een helder geluid van elk woord zonder enig geluid van kantoor. In zulke gunstige omstandigheden kan de adviseur zich volledig concentreren op de dagelijkse taken en efficiënter werken.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.