Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Acer Halo Smart Speaker HSP3100G

208647
Acer Halo Smart Speaker HSP3100G | DP.BF1AW.P03Acer Halo Smart Speaker HSP3100G | DP.BF1AW.P03
Beoordeling
Artikelnummer208647
FabrikantcodeDP.BF1AW.P03
EAN code4710886213819
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Acer Halo Smart Speaker is de perfecte aanvulling op je huis met DTS Sound en twee microfoons met far-field-technologie en 360-audioprojectie om je vanuit elke hoek te horen. Maak van je huis een technoparadijs met Google Assistant altijd klaar voor gebruik.

Staat overal goed
Deze compacte en stijlvolle speaker verdient absoluut een plekje in je huis. De afmeting van de Halo alleen al is ideaal voor elke kamer, terwijl het moderne design perfect bij het interieur past - of je nu op zoek bent naar een nieuwe, frisse look of in je thuiskantoor werkt.

Alles duidelijk
Check het weer en de tijd of het huidige volume van de Halo, alles met een snelle blik op het LED-scherm. Je kunt de speaker ook aanpassen 2 via een Android-telefoon! En als je wat dynamiek in de ruimte wilt brengen: de voet met RGB-verlichting reageert op je muziek. Dus ontspan en geniet!

Personaliseer je scherm
Pas het LED scherm aan je eigen stijl en smaak aan. Laat iedereen die de kamer binnenkomt - terwijl de muziek uit de luidsprekers knalt en de verlichting flikkert - zien dat het je graphics of verlichting zijn die ze zien bewegen op het ritme van de muziek.

Geweldig geluid
Rijk 360-geluid van hoge kwaliteit vult de ruimte zonder dat jij je handen hoeft te gebruiken. Alles wat je hoort, is professioneel ontwikkeld met DTS Sound en heeft diepte, detail en luidheid, terwijl vervorming bij hoge volumes wordt geminimaliseerd. Dit alles is mogelijk dankzij de hoogwaardige onderdelen van de Acer Halo.

Van ver te horen
De twee omnidirectionele microfoons met far-field-technologie maken eenvoudig het onderscheid tussen omgevingsgeluid en je stem, zodat ze direct kunnen reageren op je opdrachten.



Producteigenschappen Acer Halo Smart Speaker HSP3100G

Kenmerken

Kleur
Grijs

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.