Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WACOM Bundel One 13 pen display + Belkin

208854
WACOM Bundel One 13 pen display + Belkin | DTC133W0B-BUNDLEWACOM Bundel One 13 pen display + Belkin | DTC133W0B-BUNDLEWACOM Bundel One 13 pen display + Belkin | DTC133W0B-BUNDLEWACOM Bundel One 13 pen display + Belkin | DTC133W0B-BUNDLEWACOM Bundel One 13 pen display + Belkin | DTC133W0B-BUNDLE
Beoordeling
Artikelnummer208854
FabrikantcodeDTC133W0B-BUNDLE
EAN code4062319274806
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Wacom One
Iedereen die nauwkeurigheid op een comfortabel groot scherm nodig heeft, heeft Wacom One nodig. De licht en ergonomisch ontworpen pen betekent dat je documenten kunt aanpassen en aantekeningen kunt maken op een manier die zo vertrouwd is dat je vergeet dat je het digitaal doet. Het mooie is dat de One wordt geleverd met het Bonus Software Pack en compatibel is met je computer en met bepaalde Android-apparaten om je een vliegende start te geven. Hij is ook compatibel met toonaangevende penmerken.

Er zit meer dan 35 jaar leren en innovatie achter Wacom One, die allemaal werken aan de visie om digitale creativiteit mogelijk te maken. Wacom One is hier en hij is voor iedereen. Zet aan en ontdek hoe je dagelijkse activiteiten zojuist zijn verbeterd.




Belkin USB-C hub
Deze meerpoorts USB-C-hub met een bandbreedte van wel 5 Gbps is de ideale alles-in-één-oplossing voor het aansluiten van meerdere apparaten op je USB-C-laptop. Houd een vlekkeloze presentatie of creëer het ultieme werkstation met deze meerpoorts USB-C-hub waarmee je beamers, monitoren, SD-kaarten en USB-sticks op je laptop aansluit. De hub ondersteunt passthrough-opladen met tot 60 W zodat je niet hoeft te kiezen tussen poortuitbreiding en stroomvoorziening. Bovendien kun je dankzij de 1Gb-Ethernet-poort altijd op een veilige internetverbinding rekenen.

Meerdere poorten voor USB-C-apparaten
Sluit meerdere apparaten aan op een USB-C-laptop met maar één kabel. De USB-C-multimediahub is voorzien van USB-A, USB-C-, HDMI™-, Ethernet- en SD-kaartaansluitingen waardoor je allerlei randapparaten heel eenvoudig en veilig op je laptop kunt aansluiten, waaronder beamers, monitoren, SD-kaarten, USB-sticks. Je profiteert bovendien van een veilige internetverbinding bij aansluiting van een Ethernet-kabel op de Ethernet-poort.

Producteigenschappen WACOM Bundel One 13 pen display + Belkin

Touch bediening
Programmeerbare knoppen

Tablet

Resolutie
2540 lpi
Actief gebied
294x166 mm

Pen

Inclusief pen
Draadloze pen
Drukniveau's
4096

Kenmerken

Draadloos
Volledige PC

Beeldscherm

Schermformaat
13.3 "
Beeldverhouding
16:9
Soort paneel
AHVA
Schermresolutie
1920x1080 px
Contrastverhouding
1000 :1
Helderheid
200 cd/m2
Reactietijd
26 ms
Kijkhoek
170 graden

Gewicht en omvang

Afmetingen
225x357x15 mm

Prestatie

Connectiviteitstechnologie
Bedraad

Processor

Type
Pen Display

Gerelateerde artikelgroepen WACOM Bundel One 13 pen display + Belkin

Tekentablet accessoires
Klik hier voor Tekentablet accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.